• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Nuvola: Η οικονομική πρόταση της Italwin

Nuvola: Η οικονομική πρόταση της Italwin

Αν πιστεύεις ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ακόμα ακριβά, το Nuvola της Italwin θα σε κάνει να αναθεωρήσεις.

Made in Italy

Από το 2003, όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα, η Ιταλική Italwin άρχισε να κατασκευάζει στο εργοστάσιό της στη Βενετία, τα δικά της ποδήλατα, προσφέροντας μια οικολογική λύση καθημερινής μετακίνησης. Δίνοντας έμφαση στο στιλ και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, κατάφερε να ξεχωρίσει γρήγορα μέσα στον πολύ ανταγωνιστικό αυτό κλάδο και δεν είναι τυχαίο, ότι το 2009 συνεργάστηκε με τη Ducati για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής σειράς ηλεκτρικών ποδηλάτων. Με απόλυτα λογικές τιμές, θέλει να κάνει το ηλεκτρικό ποδήλατο μια ρεαλιστική επιλογή για όλους και το πιο προσιτό μοντέλο της γκάμας ακούει στο όνομα Nuvola.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

5 επίπεδα υποβοήθησης και 7τάχυτο σαζμάν της Shimano

Διαθέτει τον γνωστό και αξιόπιστο ηλεκτρικό κινητήρα των 250W της Five με τα 40Nm ροπής, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού. Τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 36V με τον υποψήφιο αγοραστή να έχει 4 επιλογές χωρητικότητας με την αυτονομία να φτάνει έως τα 85 χιλιόμετρα. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ 5 επιπέδων υποβοήθησης μέσω της LED οθόνης, η οποία παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Διαθέτει εμπρός ανάρτηση με 45 χιλιοστά διαδρομή που απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου για πιο ξεκούραστες μετακινήσεις, ενώ εξοπλίζεται με σασμάν 7 ταχυτήτων της κορυφαίας του είδους Shimano, να ανεβαίνεις με ευκολία τα ανηφορικά κομμάτια.


 

Εμπρός και πίσω σχάρες, λασπωτήρες, προστατευτικό αλυσίδας φώτα και ανακλαστικά.

Η πρακτικότητα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, οπότε το Nuvola διαθέτει εμπρός σχάρα που μπορεί να σηκώσει μέχρι 15 κιλά, αλλά και πίσω σχάρα που αντέχει βάρος έως 25 κιλά, που σημαίνει ότι μπορεί να δεχθεί παιδικό καθισματάκι. Το πλαίσιό του παράγεται σε 3 τύπους (ανδρικό, unisex και παιδικό) με το τιμόνι να είναι ρυθμιζόμενο ώστε να προσαρμόζεται στο ύψος και το μήκος των χεριών κάθε αναβάτη. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ακόμα εμπρός και πίσω λασπωτήρες, προστατευτικό αλυσίδας, φώτα και ανακλαστικά, ενώ τα φρένα του είναι τύπου V-Brake.


 

Απόκτησέ το από μόλις 1.000 ευρώ.

To Italwin Nuvola είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα από τη Green Revolution με την τιμή του να ξεκινά από τα μόλις 1.480 ευρώ, ποσό που πέφτει στα 1.000 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Η χαμηλή τιμή του είναι αντιστρόφως ανάλογη της υψηλής του ποιότητας και αποτελεί το ιδανικό μέσο για να μπεις στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.


5 επίπεδα υποβοήθησης και 7τάχυτο σαζμάν της Shimano
Εμπρός και πίσω σχάρες, λασπωτήρες, προστατευτικό αλυσίδας φώτα και ανακλαστικά.
4 επιλογές μπαταρίας με αυτονομία έως 85 χιλιόμετρα.
Απόκτησέ το από μόλις 1.000 ευρώ.
Θα σκεφτόσουν την αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, τώρα που υπάρχουν και προσιτές επιλογές;

 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »