Νέο Voge SR4 Max: Με τιμή γνωριμίας 5.995 ευρώ

Νέο Voge SR4 Max: Με τιμή γνωριμίας 5.995 ευρώ

Αναμονή τέλος και το πρώτο maxi scooter της Voge έφτασε στην Ελλάδα φέροντας κορυφαία τεχνολογία, τον πλουσιότερο εξοπλισμό στην κατηγορία και μια τιμή γνωριμίας που εκπλήσσει ευχάριστα!

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Voge SR4 Max με τιμή γνωριμίας 5.995 ευρώ

Τα μεσαία scooter πολυτελείας GT μόλις απέκτησαν τον καλύτερο εκπρόσωπό τους, με το SR4 Max να βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και να βάζει υποψηφιότητα για την κορυφή των πωλήσεων. Δεν είναι μόνον ο αξιόπιστος δοκιμασμένος κινητήρας που βάζει την υπογραφή για την επιτυχία, δεν είναι απλά τα κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά και ο εντυπωσιακός εξοπλισμός που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, το SR4 Max ποντάρει πολλά και στην απίστευτη τιμή γνωριμίας με έκπτωση 600 ευρώ από την προτεινόμενη τιμή πώλησης, στα μόλις 5.995 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

29 ίπποι με κατανάλωση 3,5 λ./100χλμ.

O υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με τη BMW και είναι αυτός ο ίδιος που χρησιμοποιείται από το βαυαρικό εργοστάσιο στα μοντέλα C400X και C400GT. Mε ιπποδύναμη 29Hp και ροπή 30Nm, διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και silent blocks στα σημεία στήριξης, κάτι που εγγυάται βελούδινη λειτουργία σε όλο το εύρος λειτουργίας του. H επιτάχυνση που προσφέρει (0-50 χλμ/ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα) είναι ικανή να κινήσει όχημα και επιβάτες με απόλυτη ασφάλεια μέσα στο αστικό περιβάλλον, ενώ η χαμηλή κατανάλωση των 3,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου των 12,8 λίτρων, μπορεί να εκτοξεύσει την αυτονομία ακόμα και πάνω από τα 350 χιλιόμετρα!

Χωράει δυο κράνη κάτω από τη σέλα

Το SR4 Max ακολουθεί τα κατασκευαστικά πρότυπα των μοτοσυκλετών της Voge, κάτι που το τοποθετεί στην κατηγορία Premium. Το στιβαρό ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με ένα αλουμινένιο μονόμπρατσο ψαλίδι και το αποτέλεσμα εγγυάται την καλύτερη δυνατή ακαμψία με άμεσο όφελος στην οδική συμπεριφορά και στην ασφάλεια. Εγγύηση αποτελούν και οι μεγάλοι τροχοί των 15” και 14” με τα ελαστικά της Pirelli σε διαστάσεις 120/70 και 150/70 αντίστοιχα, χωρίς αυτό να σημαίνει απώλεια σε αποθηκευτικούς χώρους, απεναντίας, κάτω από τη σέλα μπορούν να φιλοξενηθούν δύο κράνη, ένα Full Face και ένα τύπου Jet. Οι προδιαγραφές των φρένων μιλούν από μόνες τους, τρία δισκόφρενα διαμέτρου 265mm και τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά είναι στοιχεία που δεν επιδέχονται κριτικής. Παράλληλα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και το δικάναλο ABS της Continental έχουν τις προδιαγραφές για να αυξήσουν περαιτέρω τα περιθώρια ασφάλειας του οχήματος. Όπως και τα φώτα ημέρας DRL, ο ισχυρός LED προβολέας των 60.000cd και τα φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης ESS, που αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος για να προειδοποιήσουν τα οχήματα που ακολουθούν.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »