Νέο FIVE WAYEL X-PLOR με σύστημα εντοπισμού GPS

Νέο FIVE WAYEL X-PLOR με σύστημα εντοπισμού GPS

Το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της FIVE, έρχεται με 120 χιλιόμετρα αυτονομία, επώνυμα περιφερειακά και σύστημα εντοπισμού με GPS σε περίπτωση κλοπής.

WAYEL X-PLOR: Η ναυαρχίδα της FIVE στα ηλεκτρικά ποδήλατα

Στη διεθνή έκθεση ποδηλάτων στη Φρανκφούρτη, στις 13 Ιουλίου 2022, η FIVE παρουσίασε τα νέα μοντέλα της για το 2023. Ανάμεσά τους είναι και το WAYEL X-PLOR. Ένα κορυφαίο ποδήλατο trekking με κινητήρα 110Νm στα 48V που αποτελεί πλέον τη ναυαρχίδα της FIVE. Ένα μοντέλο με μπαταρία 768Wh που του χαρίζει αυτονομία έως και 120Km.
Όπως και τα άλλα ποδήλατα του άνω άκρου της γκάμας, διαθέτει υδραυλικά δισκόφρενα 180mm, 10 ταχύτητες Shimano και ρύθμιση υποβοήθησης σε 5 επίπεδα. Επιπλέον διαθέτει λάστιχα Marathon Almotion της Schwalbe, μπροστινή ανάρτηση 75 mm Suntour SF NEX E25 και σαν επιλογή μπορεί να εξοπλιστεί και με GPS! Το νέο X-PLOR θα είναι διαθέσιμο το Μάρτιο του 2023.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σύστημα εντοπισμού με GPS σε περίπτωση κλοπής

Από το 2023, μερικά επιλεγμένα μοντέλα της FIVE μπορούν να εξοπλιστούν με GPS ενσωματωμένο στο σκελετό που λειτουργεί με eSim πανευρωπαϊκά τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Είναι εξοπλισμένο με εσωτερική εφεδρική μπαταρία ώστε να λειτουργεί ακόμα και αν η μπαταρία του ποδηλάτου αφαιρεθεί και ελέγχεται με εφαρμογή από το κινητό σας. Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να στέλνει σήμα συναγερμού αν το ποδήλατο μετακινηθεί.

Green Revolution: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής FIVE

Green Revolution είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της Ιταλικής εταιρείας FIVE, του μεγαλύτερου κατασκευαστή ποδηλάτων της Ιταλίας. Η FIVE κατασκευάζει τα ποδήλατα στην Ιταλία (Made in Italy) σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 7000τμ σε αντίθεση με άλλους "κατασκευαστές" που απλώς τα συναρμολογούν με εξαρτήματα που εισάγουν, κυρίως από την Κίνα.
Από την οικολογική βαφή χωρίς χημικά (με βάση το νερό) μέχρι και τις μπαταρίες και τους κινητήρες, κατασκευάζονται όλα στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Bologna. H εταιρεία έχει υπό την αιγίδα της δύο μάρκες, την Italwin, με ποιοτικά ποδήλατα σε προσιτές τιμές, και την Wayel με κορυφαία ποδήλατα όπως το μοντέλο Icon με οκταγωνικής διατομής σκελετό που αποτελεί παγκόσμια αποκλειστικότητα της εταιρείας. Η συνεργασία με την Ιταλική FIVE έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όπως η αμεσότητα στην υποστήριξη και τα ανταλλακτικά, η ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής, το Ιταλικό design, η ανθεκτικότητα των ποδηλάτων κλπ.

Η Green Revolution, σε συνεργασία με το ασφαλιστικό πρακτορείο 360-insurance, προσφέρει και δυνατότητα ασφάλισης κλοπής όλων των ηλεκτρικών της ποδηλάτων. Πλέον, όσα εξοπλίζονται με GPS έχουν ακόμα χαμηλότερο ασφάλιστρο. Στο www.greenrev.gr θα μπορείτε δείτε όλη την γκάμα των ποδηλάτων που συνεχώς θα εμπλουτίζεται.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »