Η Anastasia Zubrina σε φωτογραφία της από το Instagram.

Νεκρή σε δυστύχημα 18χρονη Ρωσίδα Influencer

Μία από τις νεότερες και πλουσιότερες Influencer της Ρωσίας έχασε την ζωή της σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα, ενώ βρισκόταν στο Μπαλί. Δείτε την ιστορία.

Ένα πολύ δυσάρεστο νέο κυκλοφόρησε τις προηγούμεμες ώρες στο διαδίκτυο: Η Ρωσίδα Anastasia Zubrina, που έγινε γνωστή ως Anastasia Tropitsel με την παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα, σκοτώθηκε σε ατύχημα στο Μπαλί οδηγώντας την μοτοσυκλέτα της. Ήταν μόνο 18 ετών.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, η Zubrina εγκλωβίστηκε στο Μπαλί τις προηγούμενες ημέρες λόγω των περιοριστικών μέτρων από τον κορωνοϊό. Έτσι, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την περίσταση κάνοντας ένα ταξίδι, το οποίο θα δημοσίευε εκτενώς στα κοινωνικά της δίκτυα, με μια δική της Kawasaki Ninja 250 που είχε αγοράσει τις προηγούμενες ημέρες. Όπως δήλωσε ο φίλος της, Viktor Maydanovich, η Zubrina έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτα της για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε περίφραξη. Υπέστη πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι και τελικά δεν ήταν δυνατόν να επιβιώσει.
 
Η Zubrina υπήρξε μια από τις νεότερες influencers της Ρωσίας, ξεκινώντας την καριέρα της στα 12 της χρόνια, ενώ μόλις στα 15 της ήταν εκατομμυριούχος. Ο λογαριασμός της στο Instagram είχε πάνω από 1,2 εκατομμύρια followers. R.I.P…