Νέες πληροφορίες για το Kawasaki Ninja 1000SX του 2023

Νέες πληροφορίες για το Kawasaki Ninja 1000SX του 2023

Το ιαπωνικό sport tourer μοντέλο είναι καθ΄ οδόν, με φέρινγκ εμπνευσμένο από τη ZX-10R, νέα οθόνη TFT 4,3 ιντσών, μονή εξάτμιση και την επίσημη αποκάλυψή της στις 15 Ιουλίου.

KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!

Στις 15 Ιουλίου τα αποκαλυπτήρια

Η είδηση έρχεται από τον Ιαπωνικό Τύπο αναφέροντας πως το ανανεωμένο Kawasaki Ninja 1000SX του 2023 θα αποκαλυφθεί στις 15 Ιουλίου. Το νέο μοντέλο θα φέρει την τρέχουσα σχεδιαστική φιλοσοφία του ιαπωνικού εργοστασίου, παρόμοια με αυτή που συναντάμε στο Kawasaki ZX-10R.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση από ZX-10R και νέα μονάδα IMU

Μπορεί το sport-tourer μοντέλο της Kawasaki να υιοθετήσει την σπορ και επιθετική εμφάνιση του μεγάλου αδερφού superbike ZX-10R, αλλά θα διατηρήσει την άνετη θέση οδήγησης και τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα για το οποίο και έγινε γνωστό. Η «καρδιά» του θα συνεχίσει να χτυπάει στους ίδιους τετρακύλινδρους παλμούς των 1.043 κ.εκ., ενώ πλέον θα συνεργάζεται με μία προηγμένη μονάδα IMU. Αυτή, μεταξύ άλλων, θα φέρει το τελευταίο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης της εταιρείας καθώς και cornering ABS.

Απόδοση κοντά στα 142 άλογα

Σε ότι αφορά τον τομέα των επιδόσεων, μιλώντας με νούμερα ο τετρακύλινδρος κινητήρας θα αποδίδει πιθανόν 142 άλογα, εκτός κι αν οι αυστηρές προδιαγραφές Euro 5 τον επηρεάσουν. Ωστόσο, οι γλώσσες λένε πως το μοντέλο θα λάβει μία αναθεωρημένη ζώνη ισχύος που θα έχει στόχο τη βελτιωμένη απόδοση της ισχύος και την ομαλότητα, με έμφαση στην δύναμη και στη ροπή στο φάσμα των χαμηλομεσαίων στροφών.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »