Μπαταρία Haijiu HTX14-BS

Μπαταρία Haijiu HTX14-BS

Η μπαταρία ΑGM Haijiu κατασκευάζεται από μη αγώγιμο πλαστικό ABS. Αυτό το υλικό παρέχει τη μέγιστη δυνατή αντοχή σε κραδασμούς, χημικά και θερμότητα.

Ο ειδικός διαχωριστής AGM (absorbed glass mat) από υαλονήματα έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί (σαν σφουγγάρι) τον ηλεκτρολύτη μεταξύ των πλακών της μπαταρίας μόνο όσο υγρό απαιτείται ώστε να να διατηρείται ο διαχωριστής υγρός με ηλεκτρολύτη. Σε περίπτωση που η μπαταρία σπάσει δεν υπάρχει ελεύθερο υγρό για να διαρρεύσει & αυτό καθιστά τις μπαταρίες ΑGM Haijiu εξαιρετικά ασφαλείς.
 
΅Εχουν χαρακτηριστικά βαθιάς εκφόρτισης, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση με γωνία έως και 45 μοιρών. Η μπαταρία δεν απαιτεί απολύτως καμία συντήρηση.
Η Haijiu είναι μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς που σταθερά ηγείται στην έρευνα, στην εξέλιξη και στην παραγωγή μπαταριών για μοτοσυκλέτες. Δημιουργήθηκε το 1995 και σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εξειδίκευση της Haijiu και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί στην πορεία έχουν φέρει την επιθυμητή αναγνώριση. Οι μπαταρίες της αποτελούν επιλογή πρώτης τοποθέτησης κορυφαίων κατασκευαστών όπως  KTM - GAS GAS - CCM - DAELIM και πολλούς ακόμα. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί και τα υψηλά στάνταρντ κατασκευής συνδυάζονται ώστε το τελικό προϊόν να είναι ανώτερο από τους ανταγωνιστές της και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών. Η Haijiu έχει κατοχυρώσει 92 πατέντες και χρησιμοποιεί εξελιγμένες διαδικασίες ποιοτικών ελέγχων που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των μπαταριών της.
 

Μάθετε περισσότερα >>>
ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ