Ζ300 ABS

Z250 SL

Ninja 250 SL

Μοναδικές προσφορές απο την Kawasaki!

Έκπτωση από 300 έως και 500 ευρώ ισχύει για συγκεκριμένα μοντέλα της Kawasaki. Επωφεληθείτε και αποκτήστε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα, γλυτώνοντας ταυτόχρονα χρήματα.

KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!

Αν θέλετε μια μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα, η Kawasaki έχει για εσάς τις καλύτερες προσφορές! Ας τις δούμε αναλυτικά:

Ζ300 ABS
Η προσοχή στην ποιότητα κατασκευής του Z300 είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και είναι από τις κορυφαίες, σε αυτή την κατηγορία κυβισμού. Φυσικά, το πρώτο πράγμα που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η σχεδίαση του Z300, που είναι μυώδης, επιθετική κι εμπνευσμένη από τα μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς Ζ. Ο κινητήρας των 296 κυβικών αποδίδει 39 ίππους, είναι φιλικός και μπορεί να κάνει το Ζ300 να κινείται με άνεση με ταχύτητες της τάξεως των 140 χ.α.ω, ενώ η τελική των 180 χιλιομέτρων είναι από τις κορυφαίες στην κατηγορία. Στα φρένα βλέπουμε μπροστά έναν δίσκο διαμέτρου 290 χλστ, ο οποίος συνεργάζεται με δαγκάνα δύο εμβόλων, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί δίσκος διαμέτρου 220 χλστ. που φέρει επίσης διπίστονη δαγκάνα και διαθέτει, φυσικά, ABS. Ο συνδυασμός πλαισίου – αναρτήσεων κάνει τη μοτοσυκλέτα να είναι πρόθυμη στο να ακολουθήσει τις εντολές του αναβάτη, αλλάζοντας ακαριαία κατεύθυνση. Μπορείτε εδώ να δείτε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

Με την ισχύουσα προσφορά της Kawasaki, η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 5.190 ευρώ (από 4.590 ευρώ), που σημαίνει ότι, αν αποκτήσετε σήμερα το Ζ300 ABS, θα έχετε όφελος 300 ευρώ.

Z250 SL
Στο Z250 SL εντυπωσιάζει η κομψή και λεπτή σιλουέτα του με τις μικρές, compact διαστάσεις. Δείχνει χαμηλό ενώ την σπορ εμφάνιση συμπληρώνει η επιθετική και ανασηκωμένη ουρά με το αιχμηρό φωτιστικό σώμα. Τα πόδια πατάνε πολύ καλά κάτω χάρη στο χαμηλό ύψος της σέλας, ενώ οι γωνίες σε πόδια και χέρια να είναι άνετες για καθημερινή μετακίνηση. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 249 κυβικών αποδίδει 28 ίππους και η δύναμή του σε κάνει να ξεχνάς τα κυβικά του, ενώ είναι και ιδιαίτερα οικονομικός σε κατανάλωση. Το πλαίσιο χωροδικτύωμα και το σετάρισμα των αναρτήσεων προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση και σε προκαλεί για ατέλειωτο παιχνίδι στο δρόμο. Την επιβράδυνσή του αναλαμβάνουν ένας δίσκος 290 χλστ. τύπου μαργαρίτα μπροστά με διπίστονη δαγκάνα και ένας 220 χλστ. με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω. Το Z250SL είναι μια απολαυστική, μικρή γυμνή μοτοσικλέτα, ικανή να ενθουσιάσει τον ακόμα και τον έμπειρο αναβάτη. Διαβάστε εδώ την πλήρη δοκιμή του μοντέλου.

Αυτή τη στιγμή προσφέρεται από την Ελληνική αντιπροσωπεία με έκπτωση 400 ευρώ, με την τιμή του να έχει πέσει στα 3.890 ευρώ από 4.290 ευρώ.

Ninja 250 SL
Το Ninja 250 SL είναι σχεδιαστικά μια μικρογραφία των μεγαλύτερων Ninja. Η σιλουέτα του είναι τόσο λεπτή που θυμίζει μοτοσυκλέτα 125 κυβικών, αλλά είναι αιχμηρή και επιθετική, ενώ το ολόσωμο φαίρινγκ αφήνει να φαίνεται μέρος του πλαισίου που είναι χωροδικτύωμα και όχι ένα συνηθισμένο δύο δοκών. Ο σύγχρονος κινητήρας των 249 κυβικών αποδίδει 28 ίππους και ο κύλινδρός του διαθέτει κατεργασία σκλήρυνσης, που συνεισφέρει στην απαγωγή της θερμότητας, αλλά και στην αξιοπιστία του κινητήρα. Η επίστρωση του κυλίνδρου βοηθάει επιπλέον στη λίπανση, αντιστέκεται στη φθορά και προσφέρει αυξημένη απόδοση. Το Ninja φοράει ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χλστ. μπροστά και ένα ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ πίσω, το σετάρισμα των οποίων προσφέρει πολύ καλή ισορροπία μεταξύ ευελιξίας και σταθερότητας. Ο μονός δίσκος μπροστά είναι τύπου μαργαρίτα και διαμέτρου 290 χλστ, διαθέτοντας διπίστονη δαγκάνα, ενώ πίσω βρίσκουμε έναν ακόμη δίσκο με μονή δαγκάνα, στα 220 χλστ. Το Ninja 250 SL δεν είναι εξοπλισμένο με ABS, όμως η απόδοση των φρένων είναι πολύ καλή, συνδυάζοντας δύναμη και πληροφόρηση. Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Με την προσφορά της Kawasaki μπορείτε να αποκτήσετε ένα Ninja 250 SL και να εξοικονομήσετε 500 ευρώ, αφού η τιμή του είναι στα 3.990 ευρώ από 4.490 ευρώ.