Ο Mat Mladin

Mat Mladin: Κατηγορείται για παιδεραστία!

Μια σοκαριστική κατηγορία κατά του πρώην αναβάτη αγώνων της AMA και πολυπρωταθλητή, Mat Mladin, είδε το φως της δημοσιότητας. Δείτε περισσότερα…

Ο Αυστραλός Mat Mladin, που διετέλεσε αναβάτης της AMA και έχει πάρει 7 πρωταθλήματα στην κατηγορία Pro Superbike, βρίσκεται στο στόχαστρο βαρύτατου κατηγορητηρίου που τον αφορά. Ο 48χρονος Mladin κατηγορείται για υπόθεση παιδεραστίας, όπως αποκάλυψε η Αυστραλιανή εφημερίδα Daily Telegraph.

O Mladin, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τουλάχιστον 4 περιπτώσεις πάνω σε ανήλικα παιδιά, που δεν ξεπερνούσαν το 10ο έτος της ηλικίας τους.

Μάλιστα, ο Mladin φέρεται να είχε συλληφθεί την 13η του μήνα, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, όσο την υπόθεση του ερευνά το δικαστήριο της Campbelltown στην Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας.

Ο Mladin, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τον δύστροπο χαρακτήρα του στα paddocks, δεν έχει προβεί ακόμα σε δηλώσεις, ενώ και η υπόθεση δεν έχει καταλήξει σε οριστικό συμπέρασμα. Περιμένουμε και περισσότερα…