Marquez: Αυτή την στιγμή δεν περνάω καλά, υποφέρω

Δύσκολη παραμένει η ζωή του σε ανάρρωση Marquez… Ο Ισπανός πολυπρωταθλητής περιγράφει το πώς νιώθει φέτος, χωρίς να κρύψει το γεγονός ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Είναι σαφές ότι ο Marc Marquez τα βλέπει ακόμα «σκούρα», καθώς δυσκολεύεται στους αγώνες και δεν έχει καταφέρει ακόμα να επαναλάβει νίκη, μετά το Sachsenring. Μιλώντας σε συνέντευξη στον Guardian, ο Marquez υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, μιλώντας για το πώς αισθάνεται στην πρώτη του σεζόν μετά τον τραυματισμό του.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Ο Marquez δηλώνει ότι δεν έχει χάσει το κίνητρο του, λέγοντας: «Τώρα, το κίνητρο μου είναι μεγαλύτερο διότι είναι η πρώτη φορά που περνάω μια πολύ δύσκολη φάση στην καριέρα μου. Στις δύσκολες περιόδους δείχνεις τις δυνατότητες σου. Όταν τα πράγματα είναι καλά όλοι γελάνε και είναι γρήγοροι, στις δύσκολες στιγμές πρέπει να παλέψεις».
 
Ο Marquez δεν έκρυψε ότι δίνει μεγάλη μάχη αυτή την στιγμή, λέγοντας μάλιστα ότι φοβήθηκε ότι δεν θα επανέλθει ποτέ: «Το ευκολότερο πράγμα θα ήταν να σταματούσα και να επέστρεφα όταν θα ένιωθα έτοιμος, σε ένα ή δύο χρόνια, αλλά δεν είναι αυτό το στυλ μου, προτιμώ να υποφέρω  για να βελτιωθώ και να επανέλθω στο επίπεδο μου. Και να περνάω καλά στην μοτοσυκλέτα. Αυτή την στιγμή δεν περνάω καλά, αυτή την στιγμή υποφέρω. (…) Φοβήθηκα ότι δεν θα είχα πια φυσιολογικό χέρι. Υπήρχε μια στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, που δεν μπορούσα να σηκώσω ένα μπουκάλι νερό, δυσκολευόμουν να φάω, να κουνήσω το χέρι μου με φυσιολογικό τρόπο. Φοβήθηκα».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »