LS2 και μήνας οδικής ασφάλειας στην 1η Digital Έκθεση Μοτοσυκλέτας

30 κράνη συνολικής αξίας άνω των 6.500 ευρώ θα κληρωθούν στην 1η Digital έκθεση μοτοσυκλέτας, μία σημαντική κίνηση από την εταιρεία Α. ΚΙΟΥΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Σε μία κίνηση, η οποία δεν συνηθίζεται, προχώρησε η εταιρεία Α. ΚΙΟΥΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., στα πλαίσια ανάδειξης της οδικής ασφάλειας και σε συνεργασία με το ΙΟΑΣ (Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Παύλος Μυλωνάς), θα χορηγήσει σε 30 τυχερούς επισκέπτες της έκθεσης το πολύ δημοφιλές κράνος της LS2 Vectror Evo. Το κόστος της συγκεκριμένης ενέργειας ανέρχεται στα 6,500 ευρώ και δεν έχουμε παρά να επιβραβεύσουμε μία τέτοια κίνηση. Και λέμε πως δεν συνηθίζεται καθώς οι περισσότεροι μπορεί να υποστηρίζουν τέτοιες ενέργειες, όμως ελάχιστοι είναι αυτοί που πραγματικά «βάζουν το χέρι» βαθιά στην τσέπη τους.

Τα 30 κράνη συμβολίζουν και κάτι ακόμη. Το εργοστάσιο της LS2, ένα εργοστάσιο υψηλών προδιαγραφών, συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας και ανάπτυξης κρανών παγκοσμίως. Η εταιρεία Α. ΚΙΟΥΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και ο Νίκος Κιούπης, ο πρωτεργάτης και ο άνθρωπος που ανακάλυψε την LS2 στην Ευρώπη, θα πρέπει να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του πίσω στο μακρινό 1995.

Τα 30 κράνη υψηλών προδιαγραφών LS2 Vectror Evo  θα μοιραστούν σε 30 οδηγούς που θέλουν τώρα να αγοράσουν δίκυκλο και θα πάρουν προσφορά μέσα από τα περίπτερα της έκθεσης. Δηλαδή όσοι πραγματικά θα το χρειαστούν. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουμε την επόμενη Παρασκευή και στο Grand Open της 1ης Digital έκθεσης μοτοσυκλέτας.

Το LS2 Vector Evo είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο κράνος μοτοσυκλέτας, το οποίο προσφέρει τεχνολογία και χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα κράνη στον κόσμο. Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Fiberglass Composite. Απίστευτα ελαφρύ αλλά παράλληλα ανθεκτικό, σχεδιάσαμε το κέλυφος να είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό και σταθερό ακόμα και σε συνθήκες δυνατών ανέμων. Η ζελατίνα του LS2 Vector Evo είναι κατασκευασμένη με ένα σύστημα 3D που διορθώνει τυχόν διαθλάσεις. Φτιαγμένη πάντα από πρώτης ποιότητας Polycarbonate, με μεγάλη αντοχή στην πρόσκρουση, δεν παρουσιάζει παραμορφώσεις και προσφέρει την μέγιστη διαύγεια.

Δείτε εδω περισσότερα για το μοντέλο του κράνους που θα δώσουμε σε 30 τυχερούς 

  • Βασίλης

    Μπράβο στην εταιρεία που μοιράζει κράνη, είναι σημαντική κίνηση για όσους θέλουν να αγοράσουν μηχανάκι.

     
  • Βάιος

    Μια ηλεκτρονικά απεικονιζόμενη έκθεση είναι μια πολύ καλή ιδέα για να μας δώσει μια ωραία γεύση του κόσμου της μοτοσικλέτας και των αξεσουάρ αυτής και του αναβάτη στην συγκεκριμένη δύσκολη χρονική περίοδο και τονίσει το ενδιαφέρον του κάθε υποψήφιου αγοραστή και της αγοράς της μοτοσικλέτας.