KYMCO DT X 360

KYMCO DT X 360

KYMCO DT X 360: Το πρώτο μεσαίο ADV scooter

Η KYMCO διάβασε σωστά τις εξελισσόμενες τάσεις στην αγορά των scooters, παρουσιάζοντας πρώτη από όλες, το adv scooter μεσαίου κυβισμού της: To DTX 360.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το πρώτο adventure scooter μεσαίου κυβισμού στον κόσμο

Τα στοιχεία της περιπέτειας, αφού κατέκτησαν τις μοτοσυκλέτες, διείσδυσαν και στην κατηγορία των scooters, κυρίως στα μεγαλύτερα μοντέλα. Διαβάζοντας σωστά τις τάσεις της αγοράς, η KYMCO παρουσίασε το DT X 360, το πρώτο μοντέλο adventure scooter μεσαίου κυβισμού εμπνευσμένο από τις εκτός δρόμου μοτοσυκλέτες και έτοιμο για αποδράσεις, ακόμα και εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ολοκαίνουργια crossover σχεδίαση που ξεχωρίζει



Το KYMCO DTX 360 είναι ένα scooter σχεδιασμένο από το μηδέν και η εμφάνιση του κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Δεν συναντάς συχνά scooter με ψηλό ρύγχος-φτερό, αλλά το DT X 360 έχει! Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τους προβολείς οι οποίοι φυσικά είναι LED με ενσωματωμένα DRL φώτα ημέρας. Οι έντονες αιχμηρές γραμμές διατρέχουν όλο το μήκος του scooter και καταλήγουν στο εντυπωσιακό πίσω φανάρι ώστε το DT X να είναι αναγνωρίσιμο από όποια πλευρά και αν το κοιτάς.  H μικρή ζελατίνα και τα ελαστικά μικτής χρήσης ολοκληρώνουν την off-road εμφάνιση του μοντέλου. Αναβαθμισμένη στη νέα γενιά της Kymco δεν είναι μόνο η σχεδίαση αλλά και η ποιότητα κατασκευής. Αυτό φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια, στο φινίρισμα των πλαστικών αλλά και στην έλλειψη τριγμών ακόμα και όταν περνάς πάνω από κακοτράχαλα εδάφη που δεν συνηθίζονται για σκούτερ.

Κινητήρας με «περγαμηνές» και απόδοση 28,6 ίππων

Το μοτέρ του DT X 360 είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα της KYMCO: Πρόκειται για τον G5-SC των 321 κ.εκ. που χρησιμοποιείται και στο Downtown 350. Ο κινητήρας έχει ισχύ 28,6 ίππων στις 7.500σ.α.λ και 3 kgm ροπής στις 5.750, προσφέροντας επιδόσεις καλύτερες από τα 300άρια με μεγαλύτερη ελαστικότητα στο άνοιγμα του γκαζιού. Σε επίπεδα 300αριού βρίσκεται μόνο η κατανάλωση, αφού βρίσκεται περίπου στα 3,8 λίτρα/100χλμ.
Και στο KYMCO DT X 360 συναντάμε traction control το οποίο σου επιτρέπει να ανοίγεις το γκάζι με ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους, αλλά με δυνατότητα απενεργοποίησης για να «παίζεις» στο χώμα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »