net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Την πρώτη νίκη για την KTM στο Παν. Πρωτάθλημα Enduro πήρε ο Αλέξης Ζώρας στην Ε2.

Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για τις ομάδες της KTM στο Παν. Πρωτάθλημα Enduro αλλά και σε εκείνο της Ν. Ελλάδας.

KTM: Χωμάτινο ξεκίνημα με το δεξί

Πρώτος αγώνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro και πρώτη νίκη για την KTM και τον Αλέξη Ζώρα, στην Ε2, με την «πορτοκαλί οικογένεια» να ξεκινά δυνατά τις προσπάθειές της για φέτος.

 
Ειδικότερα, ο Αλέξης Ζώρας οδηγώντας την 350 EXC-F Six Days, είχε μία εξαιρετική επίδοση αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε2 και την δεύτερη στη γενική κατάταξη στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro για το 2015, πίσω από τον Δημήτρη Βαγγελάκο. 

Την Κυριακή που μας πέρασε (15 Μαρτίου), εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πρεμιέρα έκανε και το Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος, στα Μέγαρα.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ιδανικές συνθήκες, οι συμμετοχές ήταν αρκετές, ο ανταγωνισμός μεγάλος και οι αναβάτες μπόρεσαν να επικεντρωθούν στις απαιτήσεις των ειδικών διαδρομών. 

Δυναμικό παρών έδωσαν οι αγωνιστικές ομάδες των ΜΑΚΙΝΑ ΑΕ, EMC ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και NANAKOS TEAM τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro όσο και στο Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος. Οι αναβάτες προσπάθησαν σκληρά και συγκέντρωσαν πολύτιμους βαθμούς για τις ομάδες τους.  
Αποτελέσματα Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Στην κατηγορία Ε1, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Γιώργος Θεοδωρίδης (MAKINA) με KTM 250 EXC-F τερμάτισε 5ος, ο Γιάννης Χασάπης (ΝANAKOS TEAM) με KTM 125 E-XC 6ος και ο Παναγιώτης Κορδονούρης (EMC Οικονόμου), επίσης με KTM 125 E-XC τερμάτισε 8ος.

Στην Ε2, πέρα από τη νίκη του Ζώρα, ο Μιχάλης Κόπανος (ΝANAKOS TEAM) τερμάτισε στην 5η θέση με 250 E-XC, ενώ ο Πωλ Νικολάου με 250 E-XC Six Days  (RACING CENTER 500) πήρε τη 10η θέση.

Τέλος, στην Ε3, την 5η θέση κατέκτησε ο Λευτέρης Τιτιρέκης με 300 E-XC (NANAKOS TEAM) και στην EN ο Δημήτρης Ματσιάτσιος (ΜΑΚΙΝΑ) με 125 E-XC τερμάτισε στην 4η θέση.

Στο Πρωτάθλημα Enduro Νοτίου Ελλάδος συμμετείχαν οι αθλητές της EMC Οικονόμου και κατετάγησαν στις παρακάτω θέσεις:

Στην Ε1 ο Γιάννης Γιαννακάρας με 125 E-XC τερμάτισε 4ος και o Απόστολος Ζήσης 11ος με 250 EXC-F.

Στην Ε2 ο Θανάσης Κατσαντώνης τερμάτισε 3ος με 350 EXC-F, στην Ε3 ο Σπύρος Σταματόπουλος πήρε επίσης την 3η θέση 500 EX-C και στην ES ο Ναθαναήλ Κολεβρής ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου 350 EXC-F.

Επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις 29 Μαρτίου στην Κατερίνη.

Φωτογραφίες: Ηλίας Ντέβελι

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ