Hagon monoshocks για τη σειρά Daytona T310 T2 Adventure

Νέες παραλαβές Hagon για τα νέα On/Off, Daytona (Zontes) T310 T2 Adventure! Ετοιμοπαράδοτα Hagon Monoshocks για τη σειρά T2 Adventure της Daytona, αλλά και όλα τα κορυφαία On/Off μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. 

Mε την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του Αγγλικού εργοστασίου, πλήρως ρυθμιζόμενα, CNC Machined αμορτισέρ αζώτου - λαδιού, με Heavy-Duty άξονα 18mm Hard Chrome, μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, single circuit ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης & επαναφοράς, πλήρως επισκευαζόμενο και με δύο χρόνια, έως εφ`όρου ζωής εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα! Επιπλέον, όπως σε όλο τον κατάλογο της Hagon, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας/κατασκευής σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη, το στυλ οδήγησης και τη χρήση. Ολοκληρώστε το σετ με Hagon Progressive ελατήρια εμπρός συστήματος, προοδευτικής προφόρτισης και μεταμορφώστε την μοτοσυκλέτα σας!

Όλα τα προϊόντα Hagon καλύπτονται από (2) δύο χρόνια – έως εφ`όρου ζωής εγγύηση, για απεριόριστα χιλιόμετρα και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της απόδοσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ
Λ. Ηρακλείου 191, 14231, Ν. Ιωνία Αττικής

Ρωτήστε περισσότερα