net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Sport, σύγχρονο design για το νέο KYMCO Downtown 350i ABS, με premium στοιχεία παντού.

Επιθετικά μάτια, με LED δαχτυλίδια γύρω από τους προβολείς, όπως τα "Angel Eyes" της BMW. Η KYMCO ονομάζει τα δικά της "Eagle Eye".

Αεροδυναμικό σχήμα σταγόνας, μεγάλη σέλα για δύο άτομα και άπλετος χώρος για να τοποθετήσετε άνετα τα πέλματα σας.

Πανέμορφα τα πίσω φωτιστικά σώματα, θυμίζουν πολυτελές αυτοκίνητο.

Η KYMCO αναφέρει πως ο αποθηκευτικός χώρος του Downtown 350i ABS χωράει δύο full face κράνη.

Εντυπωσιακό πάνελ οργάνων για να παράσχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης.

Η τιμή του KYMCO Downtown 350i ABS

Η KYMCO επαναφέρει στο προσκήνιο ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της, το Downtown, προικίζοντας το με νέο, εξελιγμένο κινητήρα G5-SC 320 κ.εκ. και premium design που θυμίζει μεγάλη Sport Touring μοτοσικλέτα.

 
Ο όρος sport είναι εμφανής, ειδικά αν εστιάσει κανείς στο εμπρός μέρος του νέου Downtown. Όψη γεμάτη γωνίες, με δύο «αιχμηρούς» προβολείς Eagle Eye με Led-Guides και πέντε αεραγωγούς. Δύο στο πλάι της ποδιάς, άλλοι τόσοι κάτω από τα φανάρια και ένας στη μέση. 

Από εκεί και πίσω, ο χαρακτήρας touring είναι ξεκάθαρος. Μεγάλη σέλα, αποθηκευτικός χώρος για δύο full face κράνη, τεράστιες χειρολαβές και χώροι για να πατούν τα πόδια με άνεση. Η ζελατίνα σχεδιασμένη για την απόλυτη αεροδυναμική προστασία και το πάνελ οργάνων για να παράσχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης σε καθημερινή βάση (trip-computer), είτε κινείται εντός, είτε εκτός πόλης. 

Ο κινητήρας των 320 κ.εκ. είναι το νέο μέλος της σειράς κινητήρων G5-SC της KYMCO και ενσωματώνει όλη την τεχνολογία που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Πρακτικά G5-SC σημαίνει μικρότερο βάρος, μικρότερη κατανάλωση, μειωμένοι κραδασμοί και αυξημένη ιπποδύναμη. Διαθέτει εξελιγμένο σύστημα ψύξης, με σχεδίαση που βελτιώνει τη ροή του αέρα καθώς και νέα μετάδοση που βασίζεται στην αντίστοιχη του Xciting400i. 

Στα φρένα έχει επιλεγεί κυματιστός δίσκος διαμέτρου 260mm με τριπίστονη δαγκάνα για μπροστά και ένας ακόμη με διπίστονη δαγκάνα διαμέτρου 240mm για πίσω. To τελευταίας γενιάς σύστημα ABS 9.1 της Bosch περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι και το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 12,5 λίτρων είναι τοποθετημένο στο κέντρο για καλύτερη κατανομή βάρους. Οι αλουμινένιοι τροχοί είναι 14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω, ενώ η θέση οδήγησης έχει χαμηλώσει αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας του αναβάτη.

Το KYMCO Downtown 350i ABS τιμάται στα 5.095 ευρώ (+188,22 ευρώ ενδεικτικό Τ.Τ.)

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ