• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Voge 500DS

Voge 500R

Voge 500DS

Voge 300AC

VOGE 300DS

VOGE 300R

Η Voge Motorcycles έρχεται στην Ελλάδα!

 

Μια νέα μάρκα μοτοσυκλετών με μια γκάμα μοντέλων που μοιάζει φτιαγμένη με την Ελλάδα στο νου, έρχεται σύντομα στην αγορά μας. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

Η εταιρεία Moto Trend SA ανακοινώνει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στη χώρα μας των μοτοσυκλετών της Voge, ενός premium brand με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα σε κάθε επίπεδο.

Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε από τη Loncin Industries Ltd, με στόχο την κυριαρχία στην κατηγορία των premium μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού. Σε πρώτη φάση, η γκάμα της περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες Street και Street Adventure με μονοκύλινδρους και δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες 300 και 500cc αντίστοιχα. Μοτοσυκλέτες με σημασία στη λεπτομέρεια, ποιοτικό φινίρισμα και συναρμογή υλικών, μοτοσυκλέτες που δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία τους και όχι μόνο.

Από τις αρχές του 2020, η Voge Motorcycles ξεκινά την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με πέντε μοντέλα, τα street naked 300R/500R, τα street adventure 300DS/500DS και το modern classic 300AC. Όλα διαθέτουν δικάναλο ABS της Bosch, ασύμμετρα ψαλίδια, φρένα της Nissin, αναρτήσεις της KYB, φώτα τεχνολογίας LED και τα μηχανικά τους σύνολα χαρακτηρίζονται από 2 ΕΕΚ, τετραβάλβιδες κεφαλές και συστήματα ηλεκτρονικού ψεκασμού. Κοινό τους χαρακτηριστικό η υψηλή ποιότητα κατασκευής, που εγγυάται premium χαρακτήρα και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.
Η Voge Motorcycles ήρθε για να προσφέρει μια δελεαστική σχέση αξίας - τιμής και να δώσει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνει καθημερινά μετακίνηση σε άλλο επίπεδο!

LONCIN: O μεγαλύτερος κατασκευαστής της Κίνας, με ετήσια παραγωγή 2,5 εκατομμυρίων μοτοσυκλετών, τριών εκατομμυρίων κινητήρων και 150.000 ATV, παράλληλα και το Νο 1 στις εξαγωγές, τόσο σε μονάδες όσο και σε τζίρο. Συνεργάζεται με τη BMW από το 2005, ενώ έχει προχωρήσει και σε στρατηγική συνεργασία με την MV Agusta, αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει για λογαριασμό της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας μια νέα σειρά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

MOTO TREND SA: Εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών. Δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους που ήδη δραστηριοποιούνταν στο χώρο για περισσότερα από 20 χρόνια. Με ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε  όλη την Ελλάδα, η Moto Trend SA διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα, αντιπροσωπεύοντας τις μάρκες Kymco και Gemini Motors, καθώς και πλήθος επώνυμων προϊόντων συντήρησης μοτοσυκλετών. Με προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη, καθώς και στην υποστήριξη μετά την πώληση, έχει θέσει σαν στόχο την εδραίωση της και στην αγορά των μοτοσυκλετών, προσφέροντας σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα με τη νέα αυτή συνεργασία της.
 

 
  • ΜΙΧΑΛΗΣ

    Η αγορά χρειάζεται απλα/χρηστικα μηχανακια (naked), στα 300-450κε, με 2 κυλίνδρους, ψεκασμό, 35-45hp (32-35kw), 15-17λίτρο ρεζερβουάρ, 17΄τροχους, ABS, κατανάλωση 3-4 lt/100 χλμ. και σε τιμή κάτω από τα 5.000 €. Καντε το και θα χεσ...τε στο ταληρο!!!!!!!!!

     
  • Μαυροδοντης Ιωαννης

    Όλα αυτά ωραία ακούγονται. Με απασχολεί πάντα το after sale service. Το παπι kymco visar 110 δεν το αγόρασα γιατί είχα ακούσει από γνωστούς ότι η kymco έχει πρόβλημα στα ανταλλακτικά για παπια. Κατέληξα τελικά σε μεταχειρισμένο suzuki shogun 110. Αν δεν υποστηρίζουν τα προϊόντα τους, κακό του κεφαλιού τους. Ο κόσμος ψάχνεται πολύ στις ημέρες μας πριν προβεί σε αγορές καινούριων προϊόντων. Μακάρι να διαψευστώ.

      11