Η Ηyosung στην Ελλάδα από τη Fabus A.E.

Η Ηyosung στην Ελλάδα από τη Fabus A.E.

Μια “γνώριμη” εταιρεία μόλις πάτησε Ελλάδα και παρουσιάζεται στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 στο Tae Kwon Do με νέα αντιπροσωπεία για την Ελληνική αγορά τη FABUS AE, εταιρεία θυγατρική των εταιρειών BUGGY MOTORS (BeachBuggy® / BuggyCar® / Joyner / RENLI 4x4 κλπ) και ROYAL ALLOY HELLAS (retro metallic scooters).

Hyosung Bobber

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Η HYOSUNG (μέλος του ομίλου KR Motors) με έδρα το Changwon της Νότιας Κορέας η οποία μετα απο απουσία αρκετών χρόνων απο την Ευρωπαϊκή αγορά, καταγράφοντας πλέον τεράστια επιτυχία στη χώρα της υψηλής τεχνολογίας (άνω του 40% μερίδιο αγοράς στην Κορέα) μπαίνει Ευρώπη με EURO 5 προδιαγραφές και με μοντέλα (αρχικώς) της κατηγορίας Cruiser / Custom.
 
Η HYOSUNG, στα 44 χρόνια ιστορίας της, αποτέλεσε στρατηγικό συνεργάτη της Suzuki Motor Corporation κατασκευάζοντας τις μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής φίρμας για την Κορεάτικη αγορά, ενώ ίδρυσε στο Hamamatsu της Ιαπωνίας το δικό της τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης Μοτοσικλετών, οπου σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε η τεχνολογία V-TWIN σε κινητήρες με χαμηλό κυβισμό. 
 
Πλέον αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της HYUNDAI MOTOR GROUP και της LG Corporation, εξελίσσοντας ηλεκτροκίνητα μοντέλα για την αγορά της Κορέας.
 
Μάλιστα, στην παγκόσμια έκθεση μοτοσικλέτας EICMA 2022  και στο περίπτερο της Hyundai Motor Group (KEFICO Korean Division) παρουσιάστηκε το προηγμένο μοντέλο αυτής της συνεργασίας, ενα μεγάλο ηλεκτρικό scooter με τροχούς 14" ιντσών, προηγμένο ηλεκτροκινητήρα 7000w της Hyundai Kefico με 6 πατέντες στο ενεργητικό του μεταξύ άλλων για την Υδρόψυξη και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενω στα ηλεκτρικά του εξοπλίζεται με το προηγμένο σύστημα αποσπώμενης μπαταρίας της LG Corporation. 
 
ΜΟΝΤΕΛΑ
 
Το Bobber έρχεται σε δύο εκδόσεις
  • Bobber 125 / 125cc V-TWIN / 3.999 ευρώ
  • Bobber 300 / 300cc V-TWIN / 4.999 ευρώ
 
Στα τεχνικά του στοιχεία ξεχωρίζει ο V2 κινητήρας 60 μοιρών με τετραβάλβιδρς κεφαλές και ροπή που θα ενθουσιάσει, ενώ η απόδοση αγγίζει τους 15 ίππους για την έκδοση Bobber 125 V-TWIN και τους 30 ίππους για την έκδοση Bobber 300 V-TWIN.
Το συνολικό βάρος του Κορεάτικου Bobber της HYOSUNG ανέρχεται στα 165 κιλά ενω το ύψος της σέλας του (710mm) το καθιστούν τέλειο σύμμαχο για τους νέους κατόχους άδειας Α1.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-2837530 www.Hyosung-Motorcycles.gr.