net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο ινδικός οικονομικός Τύπος κάνει λόγο για εξαγορά του 49,2% της Erik Buell Racing από τη Hero MotoCorp.

H Hero αγόρασε το 49,2% της Erik Buell Racing

Σύμφωνα με τον οικονομικό Τύπο της Ινδίας, η Hero MotoCorp αγόρασε το 49,2% της Erik Buell Racing, έναντι του ποσού των 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Η Hero αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή δικύκλων στην Ινδία και συνεργάζεται εδώ και έναν χρόνο περίπου με την αμερικανική εταιρεία του Erik Buell. Η συνεργασία τους αυτή, η οποία μέχρι τώρα αφορούσε στη χορήγηση της αγωνιστικής ομάδας του Erik Buell και στη φημολογούμενη κοινή ανάπτυξη ενός μοντέλου 250 κ.εκ., πέρασε πλέον σε νέο επίπεδο, με την απόκτηση του μειοψηφικού πακέτου από τον ινδικό κολοσσό.

Ο CEO της Hero, Pawan Munjal, δήλωσε στο Economic Times (χωρίς να επιβεβαιώσει την αγορά του μειοψηφικού πακέτου): «Η συνεργασία με την EBR είναι αντιπροσωπευτική του οράματός μας για έναν αληθινά παγκόσμιο κολοσσό των δύο τροχών, ο οποίος θα δραστηριοποιείται σε κάθε ήπειρο, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα τεχνολογικά προηγμένων μοντέλων».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Hero έδωσε ήδη τα 15 εκατομμύρια του συνολικού ποσού και πρόκειται να επενδύσει τα υπόλοιπα 10 σε βάθος εννέα μηνών.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ