net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio X10 500 Executive

KYMCO Xciting 400 (ABS)

Suzuki Burgman 650 ABS Executive

Yamaha X-MAX 400

BMW C 650 Sport

GT scooters άνω των 400 κ.εκ.

Συνδυάζουν την χρηστικότητα με την ικανότητα για αποδράσεις εκτός των τειχών της πόλης. Με ανέσεις τουριστικής μοτοσικλέτας και χώρους που μπορούν να προσφέρουν μόνο αυτά, τα GT scooter είναι για τους πλέον καλομαθημένους.

 
Γκάζι έχουν, φρένα με τεχνολογίες ασφαλείας πλέον έχουν όλα, αποθηκευτικούς χώρους που φτάνουν μέχρι και για σούπερ μάρκετ θα βρει κανείς σε αρκετά μοντέλα. Τώρα πια η κατηγορία αυτή έχει αποκτήσει εντυπωσιακή εμφάνιση και κάμποση χλιδή, συνεπώς μπορούμε νομιμότατα να μιλάμε για GT σκούτερ, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην ουσία.
Το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για εσάς Ξεκινά από μερικά μεσαία πολυτάλαντα μοντέλα 400 κ.εκ. και φτάνει ως τα μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα της κατηγορίας που συναγωνίζονται στα ίσια τις τουριστικές μοτοσικλέτες σε άνεση και γιατί όχι σε πολυτέλεια.

Όλα τα σκούτερ αυτού του αφιερώματος, από τα μικρότερα των 400 κ.εκ., μπορούν εξίσου εύκολα να καλύψουν κάθε καθημερινή ανάγκη και το σαββατοκύριακο να γυρίσουν την Ελλάδα δικάβαλα. Πόσο μάλλον τα κορυφαία μοντέλα της GT κατηγορίας, δίτροχες λιμουζίνες όπως το Burgman 650, τα δύο εξελιγμένα 650 της BMW, το υβρίδιο σκούτερ και μοτοσικλέτας Integra, ο βασιλιάς της κατηγορίας T-Max ή το μεγαλύτερο και ισχυρότερο όλων, το V2 SRV 850.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ