Ο ιδιοκτήτης μπορεί να δώσει το δικό του στυλ, χωρίς να χρειάζεται να γίνουν δομικές αλλαγές.

Η JvB-Moto κατασκεύασε αυτή τη μοτοσυκλέτα χωρίς να κάνει κοψίματα ή κολλήσεις στο πλαίσιο.

Φτιαγμένο για Customing

Η Yamaha κατασκεύασε το XSR 700 με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει ο καθένας να προσθέσει τις δικές του πινελιές και να δώσει το δικό του στυλ χωρίς να πρέπει να γίνουν μη αναστρέψιμες μετατροπές.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της Yamaha Motorcycle, Shun Miyazawa, το XSR 700 κατασκευάστηκε έχοντας ως βάση το ΜΤ-07 με στόχο να υπάρχουν πολλά μέρη πάνω στη μοτοσυκλέτα στα οποία οι ιδιοκτήτες θα μπορούν εύκολα να επέμβουν. Σίγουρα, οι επιδόσεις ήταν σημαντικές, αλλά δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να είναι μια πολύ καλή βάση για customizing.

Κατά τη διάρκεια της τεχνικής παρουσίασης του XSR700 του 2018 υπήρχαν πολλές μοτοσυκλέτες που είχαν δεχθεί επεμβάσεις από γνωστούς customizers. Το καλό όμως είναι ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να δώσει το δικό του στυλ, χωρίς να χρειάζεται να γίνουν δομικές αλλαγές.

Για παράδειγμα τα καλύμματα του ρεζερβουάρ αφαιρούνται εύκολα, όπως και το μπροστινό φτερό για να μπορούν να βαφτούν. Το υποπλαίσιο είναι αφαιρούμενο και δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει η όψη της ουράς, ενώ υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ που περιλαμβάνουν σέλες, κομμάτια από αλουμίνιο, εξατμίσεις, σαμάρια και προστατευτικά ψυγείου.

Δεν έχουμε όλοι την ικανότητα ή τις γνώσεις για να κατασκευάσουμε μια custom μοτοσυκλέτα. Η Yamaha το γνωρίζει και προτρέπει τους ιδιοκτήτες να βάλουν τη φαντασία τους και να κάνουν ξεχωριστή τη μοτοσυκλέτα τους.