net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βάλε κακά, ακατάλληλα ή τελειωμένα λάστιχα στην καλύτερη μοτοσικλέτα του πλανήτη και το μόνο που θα έχεις είναι ένα μη οδηγήσιμο πράγμα.

Όσο καλά κι αν είναι τα λάστιχα στο χώμα, άλλο τόσο θα προβληματίσουν σε βρεγμένη άσφαλτο. Εδώ τα Bridgestone Gritty.

Τα Bridgestone Battlax SC Ecopia είναι λάστιχα scooter με σπορ προδιαγραφές και αρκετές αυλακώσεις για καλή απαγωγή του νερού.

Υπάρχουν αρκετά λάστιχα για σπορ μοτοσικλέτες με άριστες προδιαγραφές για χρήση στον δρόμο, και σε κακό καιρό, όπως τα Dunlop Sportsmart II.

Φθινόπωρο, ώρα για φρέσκα λάστιχα

Καθώς το καλοκαίρι φεύγει και σταδιακά ο καιρός αρχίζει να δροσίζει και να υγραίνεται, με τις απαιτητικές συνθήκες του χειμώνα εν όψει, έρχεται η ιδανική περίοδος για την αλλαγή ελαστικών της μοτοσικλέτας μας.

 
Τα λάστιχα είναι αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα στη μοτοσικλέτα καθώς αποτελούν το αποκλειστικό σημείο επαφής της με το έδαφος. Όση δύναμη και να παράγει ο κινητήρας, αυτή περνά στον δρόμο μέσα από το πίσω λάστιχο. Για να στρίψουμε θα πρέπει να δώσουμε την εντολή στο τιμόνι, ασκώντας μια δύναμη στον δρόμο που περνά υποχρεωτικά μέσα από το μπροστινό λάστιχο. Για να στρίψουμε σε μικρές ή μεγάλες κλίσεις με ασφάλεια, η πρόσφυση επιτυγχάνεται μόνο μέσω της τριβής μεταξύ των ελαστικών μας και του εδάφους.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ