Φίλτρο αέρος Polini για Piaggio Beverly 350

Φίλτρο αέρος Polini για Piaggio Beverly 350

Τα φίλτρα αέρα της Polini αντικαθιστούν τα εργοστασιακά χωρίς μετατροπές και βελτιώνουν την ροή αέρα. Χάρη στη δυνατότητα τους να φιλτράρουν τον αέρα, βελτιστοποιούν το μείγμα αέρα-βενζίνης βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα.

Τα φίλτρα αέρα της Polini έχουν δύο στρώματα σφουγγάρι υψηλής απόδοσης, ανοιχτό μπλε στρώμα με πορώδες 60 PPI και ανοιχτό μαύρο στρώμα πορώδους 30 PPI. Το πρώτο στρώμα έχει μεσαίου μεγέθους πόρους για να φιλτράρoνται τα μεγάλα σωματίδια σκόνης. Το δεύτερο στρώμα έχει πολύ μικρούς πόρους που μπορεί επίσης να φιλτράρει τα μικροσκοπικά σωματίδια της σκόνης, αυτά που του προκαλούν τις μεγάλες ζημιές.

Τα φίλτρα είναι κατασκευασμένα από αυτοσβεννύμενο αφρό πολυουρεθάνης. Τα δύο στρώματα ενώνονται μεταξύ τους με τη βοήθεια ενός ειδικού θερμού διαδικασίας σχηματισμού. Η απόδοση του φίλτρου πληροί τους ευρωπαϊκούς κανόνες βαθμού EN779 G3-G4: περισσότερο από το 90% της απόδοσης ponderal και περισσότερο από το 50% σε σωματίδια 1 micron.  Η ισχύς φιλτραρίσματος αυξάνεται με τον εμποτισμό με συγκεκριμένο λάδι για φίλτρα αέρα. Συντηρείται με πλύσιμο, στέγνωμα και λίπανση. H γκάμα της ιταλικής Polini περιλαμβάνει φίλτρα για το διαχρονικό best seller μοντέλο της Piaggio, Beverly 350 και τα  περισσότερα δημοφιλή scooter της αγοράς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μάθετε περισσότερα >>>
ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ