• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Ετοιμοπαράδοτη η Aprilia Tuareg 660

Ετοιμοπαράδοτη η Aprilia Tuareg 660

Η μεσαίου κυβισμού adventure μοτοσυκλέτα της Aprilia έφτασε στην Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι και σε περιμένει να τη δεις από κοντά και να την αποκτήσεις.

Aprilia Tuareg 660 γεννήθηκε στη μηχανική βάση των RS 660 και Tuono 660 και έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τις πιο δύσκολες off-road συνθήκες και ταυτόχρονα να είναι εύκολη και άνετη στα ταξίδια, με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ μονοκύλινδρων enduro και μεσαίων adventure. Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει το σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL και την έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5 ιντσών. Το πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων APRC με Ride-by-Wire πολλαπλής χαρτογράφησης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσης, cruise control, φρένο κινητήρα και διαφορετικές χαρτογραφήσεις κινητήρα.


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Υπάρχουν επίσης τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Mode, για μεγιστοποίηση της εμπειρίας οδήγησης αλλά και την απλοποίηση του χειρισμού και του ελέγχου κατά την οδήγηση. Ο αναβάτης αρκεί να επιλέξει Riding Mode για να αποκτήσει αυτόματα την καλύτερη βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών ελέγχων.Η Aprilia Tuareg 660 τροφοδοτείται από έναν δικύλινδρο εμπρόσθιας κλίσης, νέας γενιάς κινητήρα, ελαφρύ και με συναρπαστικές επιδόσεις, προσαρμοσμένο για να αντιμετωπίζει τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες. Αποδίδει 80 ίππους και η ισχύς της μπορεί να μειωθεί στα 35 kW, για οδηγούς με δίπλωμα Α2. Ο πλούσιος κατάλογος αξεσουάρ περιλαμβάνει εξαρτήματα ικανά να την κάνουν πιο σπορ σε off-road χρήση και πιο άνετη στο ταξίδι. Αντίστοιχα, υπάρχει επίσης μια σειρά ποιοτικών τεχνικών ενδυμάτων που καλύπτουν τις διαφορετικές συνθήκες χρήσης.Η Aprilia Tuareg 660 είναι άμεσα διαθέσιμη στην κάθετη μονάδα Piaggio / Aprilia Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι στους χρωματισμούς Acid Gold και Martian Red με την τιμή της να ξεκινά από τα 12.190 ευρώ με ΦΠΑ και τέλη ταξινόμησης. Η Tuareg 660, όπως και όλες οι μοτοσυκλέτες της Aprila, συνοδεύονται χωρίς επιπλεόν κόστος από ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα. Αυτό περιλαμβάνει 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200

email: [email protected]
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio

Διαβάστε ακόμα: