Στα πλαίσια του Ρουμανικού πρωταθλήματος Hard Enduro, η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση του Regiment13 συγκέντρωσε περισσότερες συμμετοχές από ποτέ. Πρόκειται για έναν αγώνα extreme enduro, στα βουνά γύρω από την Timisoara της Ρουμανίας, με αρκετά κομμάτια από το πασίγνωστο Red Bull Romaniacs. Μαλακά χώματα, απίστευτες ανηφόρες μέσα στο δάσος και κατηφόρες που φοβίζουν ακόμη και στην όψη, οι Ρουμάνοι διοργανωτές από την τοπική λέσχη της Timisoara, βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό για να δοκιμάσουν τις αντοχές των συμμετεχόντων.
Η φετινή, τρίτη διοργάνωση του αγώνα, έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, και είδε τον Τσέχο Martin Volny, επάνω σε ένα Beta RR 450, να κερδίζει με διαφορά την γενική κατάταξη του αγώνα, μετά από τρεις αγωνιστικές μέρες. Ο Τσέχος αναβάτης αγωνίζεται με την υποστήριξη του τοπικού αντιπροσώπου του Ιταλικού εργοστασίου. Ήταν μία στιγμή δικαίωσης για τον συμπαθή και λιγομίλητο Τσέχο, που τραυματίστηκε νωρίς στο φετινό Red Bull Romaniacs και αναγκάστηκε να παρακολουθήσει την εξέλιξη του μεγαλύτερου μέρους του αγώνα από τη θέση του θεατή.
Η επικράτηση του Volny επάνω στο τετράχρονο enduro της Beta, ξεκίνησε νωρίς μέσα στον αγώνα, καθώς μετά την δεύτερη θέση του στο extreme πέρασμα του Προλόγου του αγώνα, ο Martin διέλυσε τον ανταγωνισμό στην πρώτη μέρα εκτός δρόμου, περνώντας την γραμμή του τερματισμού δεκαέξι λεπτά νωρίτερα από κάθε άλλο αναβάτη. Ακόμη και στα extreme κομμάτια της διαδρομής του Regiment13, ο Volny εκμεταλλεύτηκε την αστείρευτη σωματική και ψυχική του δύναμη, για να χαρίσει στην μοτοσικλέτα της Beta μία σπουδαία νίκη.
Τελικά Αποτελέσματα Regiment13 Cup 2013
1. M. Volny
2. M. Faja
3. A. Baleanu
Honda PCX 125: Με χώρο για full-face κράνος στη σέλα , 12,5 ίππους και τιμή στα 3.390 ευρώ
Keeway ICON 125S: Αστικός προσανατολισμός και τιμή στα 1.790 ευρώ
Honda Africa Twin: Με 102 ίππους και περισσότερη ροπή στα 16.000 ευρώ
Honda ADV 350: Adventure scooter με 29,2 ίππους και χώρο για 2 κράνη στα 7.290 ευρώ
Keeway XDV 125 EVO: Πλούσιος εξοπλισμός σε ανταγωνιστική τιμή
Hyosung GV 125 EVO Supreme V-Twin– Στυλ που ξεχωρίζει στα 125 κυβικά
Γνήσια ανταλλακτικά Honda: Ό,τι χρειάζεσαι για τη μοτοσυκλέτα σου στην MPS Manolakakis
Honda Models 2026: Όλα τα νέα scooter και οι μοτοσυκλέτες σε μία σελίδα
Honda CB1000 GT: Το νέο Sport Touring με 150 ίππους και πλούσια ηλεκτρονικά
Όλα τα Adventure με 21άρη τροχό μέχρι 800κ.εκ. που έχουμε μετρήσει
Honda XL750 Transalp E-Clutch & Honda CB750 Hornet E-Clutch - Αποστολή Φάρο
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.