Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024: Το περίπτερο της Καμπράνης Α.Ε. (+Βίντεο)

Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024: Το περίπτερο της Καμπράνης Α.Ε. (+Βίντεο)

- Πρώτη εμφάνιση της MBP στην Ελλάδα.
- Νέες προσφορές για τα TRK 502 και TRK 502 X.
- Παρόντα και τα νέα BKX 300 και BKX 300S.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η έκθεση μοτοσυκλέτας επέστρεψε ανανεωμένη το 2024, με σχεδόν όλους τους κατασκευαστές να συμμετέχουν σε έναν μεγαλύτερο από τον περσινό χώρο, στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο.
Πέραν της ευκαιρίας να δούμε όλες τις νέες μοτοσυκλέτες από κοντά, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με τους ανθρώπους των εταιρειών, για μια πιο… πριβέ ξενάγηση αλλά και ανάλυση των πιο σημαντικών σημείων στα περίπτερά τους.
Για την Καμπράνης Α.Ε., το μικρόφωνο παίρνει ο κος. Δημήτρης Καμπράνης, ο οποίος μας ξεναγεί στο περίπτερο των Benelli, Keeway, και της πρωτοεμφανιζόμενης στη χώρας μας, MBP,  και μας δείχνει τα κεντρικότερα εκθέματα.
Ξεκινώντας από την MBP (Moto Bolognia Passione) είναι μια θυγατρική εταιρεία της Keeway, που προσανατολίζονται σε πιο μεγάλα και Premium μοντέλα, όπως το C 1002 V, ένα Cruiser με V κινητήρα 1.002cc. Όμως η γκάμα της MBP δεν περιορίζεται εκεί, καθώς το πρώτο μοντέλο που είδαμε ήταν το SC 300, ένα σκούτερ 300cc με πλούσιο εξοπλισμό και δυνατά περιφερειακά και το SC 125 ένα σκούτερ 125cc με 16” τροχό, ενώ παρούσες στην έκθεση είναι και δύο γυμνές μοτοσυκλέτες, οι N 300 και N 500.
Η ναυαρχίδα της εταιρείας, η Benelli, έφερε στην έκθεση το BCX 300 και BCX 300S, ένα naked και ένα μικρό Adventure που είχαμε δει και στην EICMA, ενώ το περίπτερο έχει και όλες τις εκδόσεις και χρωματισμούς των TRK 502 και 702, με τις βαλίτσες που δίνονται δώρο όσο ισχύει η προσφορά. Μια προσφορά η οποία επεκτάθηκε και στο TRK 502, όπου μ κάθε αγορά του μοντέλου θα δίνεται δωρεάν μια κεντρική βαλίτσα SHAD, μαζί με τη σχάρα τοποθέτησης, μια προσφορά που θα ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν ο αγοραστής επιθυμεί να τοποθετήσει και πλαϊνές βαλίτσες, αυτές θα δίνονται με 50% έκπτωση.
Τέλος, παρόν ήταν και το Tornado 500, μια Sport μοτοσυκλέτα με τον κινητήρα του TRK 502, με διαφορετική όμως χαρτογράφηση, κατάλληλη για μια σπορ μοτοσυκλέτα και ακτινικές τρόμπες φρένου.
Το Moto Τρίτη βρίσκεται στην έκθεση κάθε μέρα, με δικό του περίπτερο στο οποίο μπορείτε να ψηφίσετε για το Best Moto 2024, με την κλήρωση να γίνεται την Κυριακή 2μ.μ. live από τον χώρο του περιπτέρου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »