Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024: Τα περίπτερα της Πετρόπουλος Α.Ε. (+Βίντεο)

Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024: Τα περίπτερα της Πετρόπουλος Α.Ε. (+Βίντεο)

- Παρούσες οι νέες 990 Duke και 1390 Superduke.
- H Norden 901 με την οποία η Husqvarna θα συμμετάσχει στο Hellas Rally Raid 2024.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε μια μοτοσυκλέτα από τα MotoGP, την περσινή RC 16 του Augusto Fernandez.
- Παρούσα και η MV Agusta στη νέα εποχή της στην Ελλάδα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η έκθεση μοτοσυκλέτας επέστρεψε ανανεωμένη το 2024, με σχεδόν όλους τους κατασκευαστές να συμμετέχουν σε έναν μεγαλύτερο από τον περσινό χώρο, στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο.
Πέραν της ευκαιρίας να δούμε όλες τις νέες μοτοσυκλέτες από κοντά, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με τους ανθρώπους των εταιρειών, για μια πιο… πριβέ ξενάγηση αλλά και ανάλυση των πιο σημαντικών σημείων στα περίπτερά τους.
Για την Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε., το μικρόφωνο παίρνει ο κος. Αργύρης Παπαγιαννακόπουλος, Sales and Product Manager, ο οποίος μας ξεναγεί στα περίπτερα των KTM, MV Agusta, Husqvarna και GASGAS και μας δείχνει τα κεντρικότερα εκθέματα.
Ένα από αυτά αφορά την ριζική ανανέωση της σειράς Duke, για τον εορτασμό των 30 χρόνων ύπαρξης αυτού του εικονικού γυμνού μοντέλου, με την έλευση των 390 Duke, 990 Duke και του 1390 Super Duke, με τον ολοκαίνουριο κινητήρα των 1.350cc.
Πέραν όμως των Duke, στο περίπτερο της ΚΤΜ βρίσκεται μια από τις τρεις συλλεκτικές 890 Adventure R Rally που υπάρχουν στην Ελλάδα και επίσης μια 450 Rally SX-F Factory Edition, με το Αυστριακό εργοστάσιο να… «δείχνει τα δόντια του», όσον αφορά τις ικανότητές τους στο χώμα.
Στο περίπτερο της Husqvarna, τις ματιές κλέβουν τα ανανεωμένα Svartpilen 401 και Svitpilen 401, με το τελευταίο να αποκτά μια πιο Streetfighter προσέγγιση, ενώ παρούσα είναι και η πλήρως εξοπλισμένη Norden 901 που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις Aurora Rally Equipment, C-Racer και Faretra, η οποία θα αποτελέσει την εργοστασιακή συμμετοχή της Husqvarna στο Hellas Rally Raid του 2024, στα χέρια του Κίμωνα Καράμπελα.
Τέλος, η μοναδική MC 450 F Factory Edition που υπάρχει στην Ελλάδα βρίσκεται στο περίπτερο της GASGAS, ενώ όπως και πέρυσι, η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε. μας εξέπληξε φέρνοντας μια μοτοσυκλέτα από τα MotoGP. Δεν πρόκειται για κάποια ρέπλικα, αλλά για την ίδια μοτοσυκλέτα που ο Augusto Fernandez οδήγησε καθ`όλη τη σεζόν του 2023 στο πιο απαιτητικό Πρωτάθλημα ταχύτητας του κόσμου!
Το Moto Τρίτη βρίσκεται στην έκθεση κάθε μέρα, με δικό του περίπτερο στο οποίο μπορείτε να ψηφίσετε για το Best Moto 2024, με την κλήρωση να γίνεται την Κυριακή 2μ.μ. live από τον χώρο του περιπτέρου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »