net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκεί που έχει φτάσει πλέον η τεχνολογία δε μπορούμε να εμπιστευτούμε τη συντήρηση της σε όποιον κι όποιον.

Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Ας υποθέσουμε τώρα πως μια μέρα αποφασίζετε να πουλήσετε την «καλή σας». Προσπαθήστε να μπείτε στα παπούτσια του υποψήφιου αγοραστή, αυτού που δε γνωρίζει ούτε εσάς, ούτε τη μοτοσυκλέτα σας, δεν έχει ιδέα πώς τη συντηρείτε, ούτε καν αν τη συντηρείτε. Ένα πλήρως ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης με τις σφραγίδες και τις υπογραφές ενός επίσημου συνεργείου Honda θα προσφέρει ηρεμία πνεύματος στον αγοραστή, θα του επιτρέψει να ξέρει ακριβώς ποιος έκανε τα service, πότε έγιναν αυτά και τι αλλάχθηκε. Δεν υπάρχει πιο πολύτιμο εφόδιο για να πετύχετε υψηλή τιμή μεταπώλησης και αυτός είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός λόγος για να συνεχίσετε να πραγματοποιείτε τα service σε επίσημο συνεργείο ακόμη και μετά τη λήξη της επίσημη εργοστασιακής εγγύησης.

Η Honda προφανώς παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της ως η μεγαλύτερη δύναμη στην κατασκευή μοτοσυκλετών στον κόσμο, έτσι φροντίζει να μας παρέχει ένα εκτενέστατο δίκτυο επίσημων συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας. Αυτή είναι μια απαραίτητη πραγματικότητα για να μπορεί η εταιρεία να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο επίπεδο που επιβάλλεται και μετά την πώληση.

Εμείς με τη σειρά μας, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το καλύτερο δυνατό δίκτυο συντήρησης για τις μοτοσυκλέτες μας. Επιλέξαμε μια μοτοσυκλέτα από το πάνω ράφι, το μόνο λογικό είναι να αντιμετωπίσουμε και τη συντήρησή της με τον ίδιο σεβασμό.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ