net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Honda διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα διάγνωσης για όλα της τα δίκυκλα. Από τις μεγάλες μοτοσικλέτες μέχρι και τα παπιά!

Η ικανοποίηση απαιτεί καθημερινή προσπάθεια

Εξουσιοδοτημένο σέρβις σημαίνει τεχνικοί με άριστη γνώση του αντικειμένου τους, καταρτισμένοι, πιστοποιημένοι και ελεγχόμενοι από την ίδια την αρχή που ορίζει τα ποιοτικά στάνταρ των προϊόντων της, τη Honda. Σημαίνει εμβριθή γνώση της υψηλής τεχνολογίας που πλέον κοσμεί ακόμη και το μικρότερο σκουτεράκι της και βέβαια τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων που μόνο εντός του εταιρικού της δικτύου μπορεί κανείς να εξασφαλίσει. Ακόμη σημαίνει χρήση των εγκεκριμένων ανταλλακτικών και αναλώσιμων, αυτών που επιλέχθηκαν από τους κορυφαίους μηχανικούς της Ιαπωνίας ώστε να επιτύχουν την απόδοση που επιθυμούσαν για το προϊόν τους. Καθόλου τυχαία η Honda προσφέρει στον καταναλωτή εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους για τα γνήσια ανταλλακτικά της που έχουν τοποθετηθεί σε επίσημα συνεργεία, ενώ διαθέτει επίσης ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων φροντίδας δικύκλου με την επωνυμία PRO HONDA, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των μοντέλων της.

Η ελληνική αντιπροσωπεία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πανευρωπαϊκής έρευνας Spare Parts Satisfaction Survey της Honda Ευρώπης, η οποία έχει στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των αναβατών της μετά την πώληση της μοτοσυκλέτας. Καθώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ και επιδέχεται διαρκούς βελτίωσης, μια ομάδα Επιθεωρητών After Sales βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το δίκτυο επισήμων εμπόρων.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ