net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις ένα δίκυκλο Honda στον μέγιστο βαθμό είναι να το διατηρείς σε άριστη κατάσταση.

Τα δίκυκλα της Honda συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας, την οποία φυσικά η κατασκευάστρια είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί βάσει νόμου.

Όταν έρθει η ώρα του σέρβις δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως απέναντί μας έχουμε πλέον τεχνολογίες που δένουν σε ένα σώμα διάφορα εξαρτήματα ιδιαίτερα προηγμένης γνώσης και εξειδίκευσης.

Εξουσιοδοτημένο service Honda

Αγοράζοντας μια μοτοσικλέτα Honda αποκτάς ένα μικρό δείγμα του οράματος ενός μοναδικού ανθρώπου, του Soichiro Honda. Ο καλύτερος τρόπος να την απολαύσεις στον μέγιστο βαθμό είναι να τη διατηρείς μονίμως σε άριστη κατάσταση.

 

Η Honda εμφανίστηκε στη προσκήνιο της μοτοσικλέτας το 1949 και μέσα σε λίγα μόλις χρόνια μετουσιώθηκε σε ένα ασυγκράτητο κύμα που την έφερε στην παγκόσμια κορυφή της παραγωγής μοτοσυκλετών, τόσο σε νούμερα, όσο και σε πωλήσεις. Κι όμως, ολόκληρη αυτή η αυτοκρατορία πριν 65 χρόνια δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα όνειρο στο μυαλό ενός νεαρού μηχανικού.

Ο ίδιος ο κύριος Honda μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσά μας, ωστόσο το στίγμα του διατηρείται αυτούσιο στην κολοσσιαία βιομηχανία που είναι σήμερα η Honda. Κάθε μοτοσικλέτα της διακρίνεται σε όλα τα επίπεδα από την αρχή που της επέτρεψε να εξελιχθεί στην μεγαλύτερη κατασκευάστρια στον κόσμο: oικειότητα στην αίσθηση, ευκολία στον χειρισμό, ευκολία στη συντήρηση.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ