Εξειδικευμένο συνεργείο BMW στην Ηλιούπολη

Εξειδικευμένο συνεργείο BMW στην Ηλιούπολη

Ένα πρότυπο, εξειδικευμένο συνεργείο της BMW σε περιμένει στην Ηλιούπολη για να προσφέρεις στη μοτοσυκλέτα σου, τη φροντίδα που της αξίζει.

Η αγορά μιας μοτοσυκλέτας BMW είναι μια επένδυση προορισμένη να σε συντροφεύει για πολλά χρόνια. Αν θέλεις όμως να απολαμβάνεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης και να είσαι σίγουρος ότι η μοτοσυκλέτα σου είναι σε καλά χέρια, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το εξειδικευμένο συνεργείο BMW Ραματιάς στην Ηλιούπολη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το πρότυπο συνεργείο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης σε όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter της BMW στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Στον φιλόξενο χώρο του συνεργείου κάθε εργασία πραγματοποιείται με σεβασμό προς τον πελάτη και τη μοτοσυκλέτα, ενώ χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά που συνοδεύονται από εγγύηση και είναι τα μόνα που μπορούν να εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία και τη μακροζωία της μοτοσυκλέτας. Μάλιστα, η BMW Ραματιάς παρέχει μοτοσυκλέτα αντικατάστασης για όσο διάστημα παραμένει η δική σας στο συνεργείο.



Οι μοτοσυκλέτες της BMW εξελίσσονται συνεχώς και είναι «φορτωμένες» με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα άνεσης και ασφάλειας, οπότε οι τεχνικοί της εταιρείας παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια και είναι σε θέση να δώσουν αξιόπιστες λύσεις άμεσα χρησιμοποιώντας σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα. Τέλος, στη BMW Ραματιάς θα βρείτε πληθώρα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα BMW.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πύρρωνος 8, Ηλιούπολη Τ.Κ. 16346
Τηλ.: 2130156387