LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Περαστικά Jorge! Mακάρι να τα καταφέρει ο Ισπανός να γυρίσει γρήγορα, και να τον δούμε να συνεχίσει να παλεύει για τον τίτλο.

Εγχειρίστηκε κιόλας ο Lorenzo

Μπορεί οι γιατροί στο νοσοκομείο του Assen να ήθελαν να κρατήσουν μέσα το Lorenzo για προληπτικούς λόγους, εκείνος όμως θέλει τίτλο, κι έφυγε άμεσα για Βαρκελώνη, όπου υπεβλήθη κιόλας σε εγχείριση της σπασμένης κλείδας του.

 
Ένας από τους χειρουργούς που βοήθησαν στην επέμβαση, ο γιατρός Michele Zasa της Clinica Mobile, μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«H επέμβαση διήρκεσε περίπου 2 ώρες και ήταν επιτυχημένη. Η μετεγχειρητική κατάσταση του Lorenzo είναι φυσιολογική. Τοποθετήσαμε μια λάμα τιτανίου και 8 βίδες για να ασφαλίσουμε τα κομμάτια της κλείδας. Στις επόμενες ώρες θα δούμε την πρόοδο του ασθενή, και θα μπορέσουμε να κάνουμε προβλέψεις για το πόσο θα διαρκέσει η αποθεραπεία του.»

Ο μάνατζερ της Yamaha, Wilco Zeelenberg δήλωσε: «Μετά τον ιατρικό έλεγχο στην πίστα του Assen, αλλά και τον έλεγχο στο νοσοκομείο, ο Jorge αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση το συντομότερο δυνατό.»

«Δυστυχώς δεν υπήρχε ελεύθερος θάλαμος χειρουργείου στο Assen, και έτσι μεταβήκαμε στη Βαρκελώνη, για να γίνει τελικά η επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο της Καταλονίας.»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ