Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση
Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση
Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση
Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση
  • Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση
  • Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση
  • Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση
  • Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση

Ducati Panigale V2: Χρώματα καθιερωμένα και Special έκδοση

- Ισχυρός κινητήρας V2 Superquadro με 155 ίππους.
- Με Cornering ABS της Bosch & Brembo M4.32.
- Χρώματα και ειδική έκδοση Troy Bayliss.
- DRL φώτα ημέρας & TFT οθόνη 4,3 ιντσών.

DUCATI: Multistrada V4 με σημαντικό όφελος

DUCATI: Multistrada V4 με έκπτωση 2.500!

Ισχυρός κινητήρας V2 Superquadro με 155 ίππους

Η "μικρή" Ducati Panigale V2 συνεχίζει να αναστατώνει το κοινό όπως το μεγαλύτερο μοντέλο, με έναν 4-βάλβιδο (ανά κύλινδρο) δεσμοδρομικό κινητήρα των 955κ.εκ αποδίδοντας 155 ίππους στις 10.750σ.α.λ και ροπή 104Nm στις 9.000 στροφές ανά λεπτό. Ίδιες παρέμειναν και οι λειτουργίες των ηλεκτρονικών βοηθημάτων που απεικονίζονται στην έγχρωμη TFT οθόνη των 4.3 ιντσών. Περιλαμβάνει 3 προγράμματα οδήγησης, Race, Sport και Street που μέσα από αυτά μπορείς να ρυθμίσεις το σύστημα αντιολίσθησης του πίσω τροχού Ducati Traction Control DTC, της αντισούζας Ducati Wheelie Control DWC και του φρένου κινητήρα Engine Brake Control EBC. Η ανάγκη για γρήγορες αλλαγές ανεβάζοντας ή κατεβάζοντας σχέσεις στο 6-άρι κιβώτιο ταχυτήτων  χωρίς τη χρήση του μονόδρομου συμπλέκτη, καθιστούν παιχνίδι το κυνήγημα των χρονομέτρων εντός πίστας με το Ducati Quick Shift DQC. Η αμεσότητα του ηλεκτρονικού ψεκασμού προσφέρει έντονα χαμόγελα, καθώς μεταδίδεται χωρίς κομπιάσματα και τρύπες ισχύος. ¶ξαφνα ακούς μουσικά όργανα και αναρωτιέσαι από πού προέρχεται αυτός ο μελωδικός ήχος, κοιτάς γύρω σου και δεν υπάρχει ούτε μια κιθάρα, γέρνεις το κεφάλι σου κάτω δεξιά και καταλαβαίνεις ότι οι μελωδίες βγαίνουν από το τελικό του συστήματος εξαγωγής, με διάταξη σωλήνων 2-1-2-1.

Με Cornering ABS της Bosch & Brembo M4.32

Η έκδοση της Panigale V2 είναι εξοπλισμένη με ένα πλήρες ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι της Showa 43 χιλιοστών και πίσω μια πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Sachs. Η συμπεριφορά του αλουμινένιου μονοκόκ πλαισίου σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις, τις αραχνοΰφαντες των 17 ιντσών, πεντάδιπλες ζάντες από χυτό αλουμίνιο, τα ελαστικά Pirelli Diablo Rosso II Corsa με διαστάσεις 120/70 μπροστά και 180/60 πίσω, τις τετραπίστονες μπροστινές δαγκάνες Brembo Μ4.32 των 320 χιλιοστών, της διπίστονης πίσω δαγκάνας των 245 χιλιοστών, του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS εξοπλισμένο με Cornering ABS EVO της Bosch, το 17 λίτρων ρεζερβουάρ και τα 200 κιλά πλήρες υγρών συνθέτουν ένα σύνολο μοναδικών επιδόσεων για Super Sport μοτοσικλέτα. Για την εξάλειψη ανεπιθύμητων κουνημάτων κατά την έξοδο της στροφής αλλά και κατά την είσοδο σε απότομα φρεναρίσματα, το ρυθμιζόμενο σταμπιλιζατέρ της Sachs αποτρέπει το ελάφρωμα των έντονων κοσκινισμάτων στη περιοχή του λαιμού του συστήματος διεύθυνσης. Ικανή να οδηγηθεί από ένα ευρύ κοινό που θέλει να έχει στο γκαράζ του ένα Superbike, οπού εκτός της φιλικότητας διαχείρισης της δύναμης που βγάζει ο Superquadro, η απόσταση εδάφους και σέλας είναι στα 840 χιλιοστά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Χρώματα και ειδική έκδοση Troy Bayliss

Η Ducati έχει τον τρόπο της πάντα να τραβάει τα βλέμματα με το έντονο κόκκινο χρώμα, το νέο μαύρο αλλά και την ειδική έκδοση του Troy Bayliss. To 2021 αποφάσισε να βγάλει σε αριθμό περιορισμένης παραγωγής την Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary όπως είναι η πλήρες ονομασία που της δόθηκε από τον ίδιο τον Αυστραλό, και μοναδικό πρώην αγωνιζόμενο ταχύτητας που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα την ίδια χρονιά σε MotoGP και WorldSBK. Η επετειακή έκδοση είναι εμπνευσμένη από το παλαιότερο μοντέλο 996 R φέροντας τον αριθμός 21 στα πλαϊνά φαίρινγκ, ο οποίος ήταν ο αριθμός που αγωνιζόταν ο Bayliss. Ένας αναβάτης που αποτέλεσε σταθμό για την εταιρεία από το Borgo Panigale κερδίζοντας μία θέση στις καρδιές των απανταχού Ducatista χαρίζοντας της 52 νίκες και 94 συνολικά τερματισμούς στο βάθρο, κατακτώντας 3 παγκόσμια πρωταθλήματα τις χρονιές 2001, 2006 και 2008. Το πιο ηχηρό σημείο πάνω σε αυτήν τη μοτοσικλέτα βρίσκεται στο ντεπόζιτο καθώς φέρει υπογραφή του Αυστραλού αναβάτη με τα αρχικά του, τον αριθμό 21 και τις χρονιές των τίτλων του. Όταν μιλάμε για επετειακή έκδοση είναι καθιερωμένο να αναγράφεται πάνω στη τιμονόπλακα ο σειριακός αριθμός περιορισμένης παραγωγής και το όνομα αυτής της έκδοσης.

DRL φώτα ημέρας & TFT οθόνη 4,3 ιντσών

Τα αεροδυναμικά στοιχεία της V2 τονίζουν την επιβλητική της παρουσία θυμίζοντας τα μεγαλύτερα μοντέλα Panigale V4, καθώς τα πλαστικά της μέρη αγκαλιάζουν και διοχετεύουν τον αέρα με τέτοιον τρόπο που μοιάζουν με μοτοσικλέτες πίστας. Το κεντρικό fairing ενώνεται με το ρεζερβουάρ, ενώ υπάρχει δεύτερο τμήμα που λειτουργεί ως αεραγωγός. Το σχήμα της σέλας δύο επιπέδων έχει εμπνευστεί από αεροτομή αυτοκινήτου, καθώς το κάθισμα του οδηγού φέρει και την κωδική ονομασία του μοντέλου. Περίτεχνη είναι η σχεδίαση της ζελατίνας που φέρει σχήμα Double-B, βελτιώνοντας την αποβολή του αέρα, τις ώρες που θα θελήσουμε να κρυφτούμε πίσω από αυτήν. Μη μπορώντας να ξεφύγει από τις επιρροές της V4, το λουκούμι σε αυτό το κόσμημα το δίνουν τα LED φωτιστικά σώματα που διαθέτει, καθώς έχει και λειτουργία φώτων ημέρας Daytime Running Light DRL. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται να βλέπουμε για την άμεση πληροφόρηση μας, θα απεικονιστούν σε μια έγχρωμη TFT οθόνη των 4,3 ιντσών, με ξεχωριστά γραφικά και ιδιαίτερα interface.

Η τιμή της ξεκινάει από τα 24.500 ευρώ