Τα δύο εξαιρετικά επιτυχημένα μοντέλα της Benelli στην κατηγορία Adventure, τα TRK 502 και TRK 502X περνάνε στην Euro 5 εποχή με αρκετές αλλαγές.

Benelli TRK 502 X

Benelli TRK 502 - TRK 502X

Τα δύο εξαιρετικά επιτυχημένα μοντέλα της Benelli στην κατηγορία Adventure, τα TRK 502 και TRK 502X ανανεώνονται για το 2021. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι το μοντέλο αναδείχθηκε στον βασιλιά των πωλήσεων μοτοσυκλέτας στην Ιταλία, ξεπερνώντας άλλα, παραδοσιακά επιτυχημένα μοντέλα Adventure. Οι αλλαγές gia to 2021 είναι αρκετές: Ας δούμε αναλυτικά.
 
Και τα δύο μοντέλα αποκτούν συμμόρφωση με τις Euro 5 προδιαγραφές ρύπων, με νέα εξάτμιση, χρήση δευτερεύοντος κυκλώματος αέρα και νέα ρύθμιση στην ECU. Η ισχύς και η ροπή παραμένουν απαράλλαχτες, στους 47,6 ίππους και τα 4,7 kgm αντίστοιχα. Παράλληλα, η 1η σχέση του κιβωτίου θα είναι κοντύτερη.
 
Το Benelli TRK 502 αποκτά τους ανανεωμένους διακόπτες που εξόπλιζαν και την έκδοση X, που φωτίζονται για ευκολότερο χειρισμό τις βραδινές ώρες. Αλλάζουν επίσης οι καθρέφτες, οι χούφτες και το τιμόνι, με το τελευταίο να είναι και ρυθμιζόμενο. Νέα είναι και η σχάρα αποσκευών, αλλά και η σέλα.
 
Η έκδοση TRK 502 X θα γίνει διαθέσιμη και σε μια περιορισμένη έκδοση με κίτρινο χρώμα, ενώ σε τεχνικό επίπεδο το μοντέλο παραμένει όμοιο. Το εμπρός πιρούνι έχει διάμετρο 50 χιλιοστών με διαδρομή 140 χιλιοστών, ενώ το αμορτισέρ πίσω ρυθμίζεται σε προφόρτιση και απόσβεση επαναφοράς, με διαδρομή 62 χιλιοστών.
 
Στο TRK 502, η διαδρομή του πίσω αμορτισέρ ανέρχεται στα 40 χιλιοστά. Ακόμα, το TRK 502 X έχει απόσταση 210 χιλιοστών από το έδαφος (σε σχέση με τα 190 της απλής έκδοσης), ενώ φυσικά φέρει ακτινωτούς τροχούς με τον εμπρόσθιο να είναι 19 ιντσών. Παράλληλα, το ύψος σέλας ανέρχεται στα 830 χιλιοστά στην απλή έκδοση και στα 865 χιλιοστά στην έκδοση X.
 
Αναμένονται περισσότερα για την διαθεσιμότητα και την τιμή του μοντέλου στην χώρα μας.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9