Το Multiuso είναι ένα φτηνό και αξιόπιστο on-off που διατίθεται σε δύο εκδόσεις, 125 και 230 κ.εκ. Ο αερόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας του διακρίνεται περισσότερο για την πολύ χαμηλή του κατανάλωση και τον φιλικό του χαρακτήρα, παρά για τις επιδόσεις του.
Τώρα η Borile προχωρά ένα βήμα παρακάτω, ιδρύοντας αγωνιστικό τμήμα που, ακολουθώντας πιστά την προφορική παράδοση του τόπου, προσθέτει τη λέξη Corse πίσω από το όνομα της εταιρείας. Συνεχίζοντας στην ίδια παράδοση, η πρώτη μοτοσικλέτα της Borile Corse προσθέτει ένα R στο τέλος του ονόματος του μοντέλου και ιδού το Multiuso 230R. Σε πλήρη αντίθεση με την αγωνιστική παράδοση της πατρίδας της, ωστόσο, το αγωνιστικό Multiuso δεν έχει καμιά μηχανολογική διαφορά με το βασικό μοντέλο, πλην του τρικολόρε χρωματισμού. Στοιχηματίζουμε πως δεν χρειάστηκε η συνδρομή μηχανικών με εμπειρία MotoGP για να μπει το πρώτο R στη γκάμα της εταιρείας.
Για να σοβαρευτούμε πάντως, το 230R έτρεξε ήδη τον πρώτο του αγώνα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally, όπου και κατάφερε να τερματίσει άνετα. Το γεγονός αποδεικνύει πως η μοτοσικλέτα είναι πραγματικά αξιόπιστη για να βγάλει έναν δύσκολο αγώνα και ικανή να μετουσιώσει τη δήλωση του ονόματός της σε πράξεις: Multiuso σημαίνει Πολυχρηστικό.
Η έκδοση Multiuso 230R με απόδοση 15 ίππων ζυγίζει μόλις 88 κιλά (με όλα τα υγρά, έτοιμη για χρήση!), έχει τελική ταχύτητα 110 χ.α.ώ. και διαφημίζει μέση κατανάλωση 3.2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα! Στην Ιταλία διατίθεται ήδη προς πώληση έναντι 4.990 ευρώ. Στην Ελλάδα ατυχώς η Borile δεν αντιπροσωπεύεται.



EICMA 2025 - Zontes 552 H 2026: Η πιο σπορ πρόταση της νέας δικύλινδρης πλατφόρμας 552
Ελαστικά Dunlop Sportsmart TT 120/70-17 HR & 160/60-17 HR
Oxford Cliqr βάσεις κινητού για όλες τις μοτοσυκλέτες & scooter
Pro Honda γνήσιο λιπαντικό 10W40 1L
EICMA 2025 - Lifan KPT400: Φουλ εξοπλισμένο Adventure με δικύλινδρο κινητήρα 44 ίππων
EICMA 2025 - LETBE NEON 125: Νέο ρετρό scooter με 9,5 ίππους και φρένα με CBS ή ABS
Morbidelli T502X: Με 47 ίππους, ρεζερβουάρ 18 λίτρων και αυτονομία πάνω από 400 χλμ
Καπάκι Βολάν Suzuki DR 250 S / DR 350 S / DR 350 R (Μανιβέλα με 1 Μάτι στο Pick-Up)
LS2 - FF811 VECTOR II SPLITTER full face κράνος
PIAGGIO Beverly 25th Anniversary: Κλείνει τα 25 της και το γιορτάζει με επετειακή έκδοση
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.