To Yamaha XMAX 400 αναδείχθηκε ως το Best Scooter του 2019

To ΧΜΑΧ 400 απέναντι στους διεκδικητές του Best Scooter 2019

Best Scooter 2019: Yamaha XMAX 400

To ΧΜΑΧ 400 της Yamaha αναδείχθηκε με μεγάλη διαφορά, ως το Best Scooter, στα πλαίσια της ψηφοφορίας του Best Moto 2019!

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Scooter της χρονιάς με την σύμφωνη γνώμη 6.934 αναβατών και με ποσοστό 39,63% είναι το Yamaha XMAX 400 το οποίο τοποθετεί την Yamaha στην κορυφή της κατηγορίας για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Το δημοφιλές μοντέλο της Yamaha δεν δυσκολεύτηκε να βρεθεί στην 1η θέση, καθώς είχε παραπάνω από τις διπλάσιες ψήφους από το δεύτερο στην κατάταξη, βαδίζοντας στα χνάρια του μεγάλου αδελφού TMAX . Το ΧΜΑΧ 400 είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα των sport scooter της Yamaha και εμφανίζεται αναβαθμισμένο σε κάθε τομέα, τόσο σε εμφανισιακό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

Σχεδιαστικά, οι επιρροές από το μικρότερο Χ-ΜΑΧ 300 είναι εμφανείς, διαθέτοντας το sport DNA που χαρακτηρίζει την εταιρία, ενώ η «δίαιτα» της τάξης των 5 κιλών, σε συνδυασμό με τον γνωστό κινητήρα που πλεόν εναρμονίζεται πλήρως με τις προδιαγραφές Euro 4, αποδίδοντας 33 ίππους, με 3,7 κιλά ροπής που του χαρίζουν ικανοποιητικές επιδόσεις για κίνηση τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις που το χαρακτηρίζουν, είναι η υιοθέτηση ενός νέου εμπρός πιρουνιού τύπου μοτοσυκλέτας, που υπόσχεται σαφή βελτίωση στην οδηγική συμπεριφορά, ενώ στον τομέα των φρένων, το μοντέλο φέρει διπλό δισκόφρενο εμπρός με δίσκους διαμέτρου 267 χιλιοστών και σύστημα ABS.

Στον βασικό εξοπλισμό ανήκει το σύστημα Traction Control και το Smart Key, που απαλλάσσει τον αναβάτη από το συμβατικό κλειδί, όπως και η ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το φρένο στάθμευσης και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη κλειστού τύπου ενισχύοντας το κομμάτι της πρακτικότητας.