Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Η εμφάνιση είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ADX 125 και ίσως ο λόγος που θα το επιλέξει κάποιος αντί για ένα άλλο scooter ίδιου κυβισμού. Ακλουθώντας τις adventure νόρμες, η σχεδίασή του είναι μυώδης και «τσαμπουκαλεμένη» με τις έντονες γωνίες να κυριαρχούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο διπλός εμπρός προβολέας με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας δίνει χαρακτήρα και παραπέμπει σε μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα, ενώ λίγο πιο κάτω, έχουμε διακοσμητικά που θυμίζουν αεραγωγούς από streetfighter. Στο πίσω μέρος τα carbon look καλύμματα της μετάδοσης και του φιλτροκουτιού δίνουν μια σπορ αύρα, η οποία ενισχύεται από την μίνιμαλ ουρά με το φωτιστικό σώμα που σχηματίζει ένα «Η».  H μικρή ζελατίνα και τα ελαστικά μικτής χρήσης ολοκληρώνουν την off-road εμφάνιση του μοντέλου.

Σημαντική βελτίωση παρατηρούμε στα μοντέλα της SYM όχι μόνο στον τομέα της εμφάνισης, αλλά και της ποιότητας με το ADX να ακολουθεί τα νέα στάνταρ. Το φινίρισμα και η συναρμογή των πλαστικών τμημάτων είναι αντίστοιχη ακριβότερων μοντέλων και δεν παρουσιάστηκαν ήχοι και τριγμοί ακόμα και όταν περνούσαμε με μεγάλη ταχύτητα πάνω από έντονες ανωμαλίες, ενώ και η λειτουργία του κινητήρα είναι ραφιναρισμένη χωρίς κραδασμούς σε όλο το εύρος στροφών. Εξαίρεση αποτελούν οι διακόπτες, το φινίρισμα των οποίων δεν είναι στο επίπεδο του υπόλοιπου scooter, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να επηρεάσει τη συνολική εικόνα. Εκτός από το γκρι που είχαμε στη διάθεσή μας, είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό.
 

Σελίδα 1Best Moto By LS2: SYM ADX 125
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Συμπέρασμα
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά

SYM: VF125 10ps με λιγότερο από 2λίτρα τα 100km

SYM: WILD 160 Τεχνολογία αιχμής

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA