Best Moto 2019: Κερδίστε 3 service Kymco

Πάρε τώρα μέρος στη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα τρία δωρεάν service για το Kymco σου.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 65 ακόμα μοναδικά δώρα.
 
Το Moto Τρίτη στα πλαίσια του Best Μοτο 2019 προσφέρει 30 πακέτα service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Η επίσκεψη στο συνεργείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης με τη μοτοσυκλέτα και η συντήρηση πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μοντέλου. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του δικύκλου και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη. 

Στο κέντρο του Πειραιά σας περιμένει η κάθετη μονάδα Kymco του Ανδρέα Παπακωνσταντίνου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία συντήρησης κι επισκευής στα scooter της Kymco παρέχοντας εγγύηση υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Η Kymco Παπακωνσταντίνου είναι στο πλευρό των μοτοσυκλετιστών και το αποδεικνύει έμπρακτα προσφέροντας τρία δωρεάν service.

Ευχαριστούμε θερμά την Kymco Παπακωνσταντίνου για την ευγενική χορηγία των δώρων.