• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Best Moto 2019: Κερδίστε 3 service Honda

 

Πάρε τώρα μέρος στη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα δωρεάν service για τη Honda σου.

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 65 ακόμα μοναδικά δώρα.

Η επίσκεψη στο συνεργείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης με τη μοτοσυκλέτα και η συντήρηση πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μοντέλου. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του δικύκλου και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη. Το Moto Τρίτη στα πλαίσια του Best Μοτο 2019 προσφέρει 30 πακέτα service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Η Promoto Ginossatis κάνει δώρο το service σε τρεις τυχερούς κατόχους μοτοσυκλέτας, scooter ή παπιού της Honda, προσφέροντας την αξιοπιστία και την ποιότητα εργασιών που μόνο μια εξουσιοδοτημένη κάθετη μονάδα μπορεί να προσφέρει. Αν είστε σε φάση αναζήτησης νέου μοντέλου, στην Promoto θα βρείτε όλη τη γκάμα της Honda, αλλά και δεκάδες επιλογές από προσεκτικά ελεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα.

Ευχαριστούμε θερμά την Promoto Ginossatis για την ευγενική χορηγία των δώρων. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ