Μεγάλη η αποθηκευτική δυνατότητα του Κ 1600, καθώς οι ευρύχωρες πλαϊνές βαλίτσες και το top box μπορούν να χωρέσουν ολόκληρο νοικοκυριό.

Οι εξαπλές απολήξεις της εξάτμισης, εκτός από όμορφες, βγάζουν ένα ουρλιαχτό που θυμίζει έντονα το Μ3 της Γερμανικής φίρμας.

Δεν χορταίνεις να το κοιτάς. Πραγματικό πιλοτήριο, με τα ηχεία του radio mp3, να δεσπόζουν αριστερά και δεξιά. Ευανάγνωστος και γεμάτος πληροφορίες ο πίνακας οργάνων, που συνδυάζει αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο με ψηφιακή οθόνη.

Η άποψή μας: Μοναδική εμπειρία

Το K 1600 GTL αποτελεί μια υψηλής απόδοσης τουριστική μοτοσυκλέτα, που απευθύνεται σε όσους αναζητούν περισσότερη πολυτέλεια, περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη άνεση, περισσότερη κομψότητα. Με τιμή σχεδόν 31.000 ευρώ κοστίζει ακριβά, όμως δεν πρέπει να παραλείπουμε ότι η μοναδικότητα έχει το τίμημα της. Το Κ 1600 GTL συγκεντρώνει υψηλή ποιότητα, απόλυτη άνεση και οδηγική απόλαυση και διασκέδαση, όλα σε Χ-Large δόσεις. Με ένα πανίσχυρο εξακύλινδρο κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό, που παρέχει πολυτέλεια και ασφάλεια, ταξιδεύεις πρώτη θέση. Πλήρες και άνετο σαν το σαλόνι του σπιτιού σου, έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει πολυτελή και ξεκούραστα ταξίδια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις το στόχο και να χαράξεις τον προορισμό.