Τα δύο πτερύγια δεξιά και αριστερά του φέρινγκ παίζουν το ρόλο του air condition, στέλνοντας φρέσκο αέρα προς τον αναβάτη.

Στο αριστερό μέρος της μάσκας βρίσκονται τα κουμπιά για την ρύθμιση του radio mp3. Σημασία στην λεπτομέρεια.

Οι προβολείς παράγουν μια δυνατή δέσμη και αυξάνουν κατά πολύ το οπτικό πεδίο φωτισμού, διευκολύνοντας τη ζωή του αναβάτη τη νύχτα.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής: Με κομψότητα και στιλ

Για το 2017, η αισθητική του Κ 1600 παραμένει στο ίδιο μήκος κύματος με το απερχόμενο μοντέλο, έχει όμως κάποια καινούργια στοιχεία που το διαφοροποιούν, όπως τα πλαϊνά πάνελ που φέρουν πλέον νέα σχεδίαση με στόχο την βελτιωμένη ροή αέρα γύρω από τον οδηγό και τον συνεπιβάτη, το κάλυμμα του ψυγείου και τα καλύμματα του ρεζερβουάρ. Στο εμπρός μέρος, η επιβλητική μάσκα ενσωματώνει διπλούς προβολείς Xenon με φώτα ημέρας, τη ρυθμιζόμενη ζελατίνα και τους ανασχεδιασμένους καθρέπτες. Η μυώδης κατασκευή είναι εμφανής από όπου και αν την κοιτάξεις.

Εξακύλινδρος κινητήρας, μεγάλο ρεζερβουάρ, φαρδιά σέλα κι ουρά με LED φανάρι που σου μένει αξέχαστη, καθώς είναι φορτωμένη με πλαϊνές βαλίτσες και μεγάλο top box, ενώ οι διπλές εξατμίσεις με τις εξαπλές απολήξεις βγάζουν μάτι. Η ποιότητα κατασκευής δεν ξεφεύγει από τα πρότυπα της Βαυαρικής εταιρίας και βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Φυσικά για κραδασμούς και τριγμούς ούτε λόγος, ενώ και η ποιότητα της βαφής είναι εξαιρετική. Συνολικά πρόκειται για μια πολυτελής κατασκευής, με πανέμορφη σχεδίαση, στην οποία έχει δοθεί σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια. Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι: Ebony metallic, Light White και Thunder grey metallic.