net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δείτε από κοντά και δοκιμάστε το Aprilia Caponord 1200 με τις ημι-ενεργητικές αναρτήσεις.

Aprilia Caponord 1200: Δοκιμάστε το!

Η Piaggio Ελλάς, σε συνεργασία με τους επίσημους διανομείς Aprilia, διοργανώνει το Aprilia Caponord Test Ride Days, δίνοντας σε όλους τους αναβάτες την ευκαιρία να οδηγήσουν την ιταλική adventure.

 
Το Aprilia Caponord 1200 στην έκδοση με τις ήμι-ενεργητικές αναρτήσεις ADD (Aprilia Dynamic Damping, είναι μια πρωτοποριακή μοτοσικλέτα, που καταφέρνει να προσαρμόζεται σχεδόν αυτόματα τόσο στις ορέξεις του αναβάτη της όσο και στην κατάσταση του οδοστρώματος.

Τώρα, η ελληνική αντιπροσωπεία, Piaggio Ελλάς, μέσω του επίσημου δικτύου διανομέων Aprilia, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους αναβάτες να δοκιμάσουν οι ίδιοι τις δυνατότητες του νέου Caponord 1200

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, επιπλέον της δυνατότητας για δοκιμή της μοτοσικλέτας, οι επίσημοι διανομείς Aprilia, θα είναι  στη διάθεση του κοινού, για μία παρουσίαση της μοτοσικλέτας και των βασικών της λειτουργιών καθώς και για να απαντήσουν σε ενδεχόμενες απορίες, σχετικά με το νέο μοντέλο Aprilia Caponord 1200.

Για να ενημερωθείτε για το Caponord 1200 αλλά και το πρόγραμμα των δοκιμών επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Aprilia στη χώρα μας αλλά και τη σελίδα της Piaggio Ελλάς στο Facebook.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ