Αποκτήστε στη BMW Μotorrad Βελμάρ τα νέα F 900 R και F 900 XR

Δυο εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες στα 900 κυβικά από τη γκάμα της BMW ήρθαν και τάραξαν τα νερά της κατηγορίας. Δες εδώ πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις κι εσύ με 5ετή εγγύηση, τα νέα F 900 R και F 900 XR.

Στη μεσαία κατηγορία μετράει περισσότερο η πολυχρηστικότητα να συνδυάζεται με πιο γήινες επιδόσεις και περισσότερη ευκολία. Το F 900 XR καλύπτει το κενό για όσους ψάχνουν μια μοτοσικλέτας περιπέτειας με περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα που μέχρι πρότινος απουσίαζε από την γκάμα της BMW. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και το F 900 R με ότι διαφοροποιήσεις υπάρχουν, να εκπορεύονται από την roadster κατηγορία στην οποία ανήκει.



Ένας γνήσιος γόνος της οικογένειας XR δεν θα μπορούσε παρά να έχει δυναμική προσέγγιση στο θέμα σχεδιασμού. Ο διπλός εμπρός προβολέας LED είναι άμεσα αναγνωρίσιμος, αφού ακολουθεί το ίδιο αισθητικό μονοπάτι με αυτό του μεγαλυτέρου XR, όπως και η πλαστική προέκταση στην περιοχή της μάσκας. Στο ίδιο μήκος κύματος και το R, με την αδαμιαία περιβολή να αφήνει ακάλυπτα τμήματα προς τέρψη των οφθαλμών και το μπροστινό προβολέα με τη διπλή δέσμη DRL να κλέβει την παράσταση.

Ο γνωστός μας κινητήρας από το F 850 GS βελτιώθηκε και είναι τώρα πιο δυνατός και καθαρότερος (Euro 5 ready) σε καυσαέρια. Πλέον έχει μεγαλώσει σε χωρητικότητα χάρη στη μεγαλύτερη διάμετρο των εμβόλων φτάνοντας από τα 853 στα 895 κυβικά εκατοστά. Έτσι η μέγιστη ισχύ φτάνει πλέον τους 105 ίππους στις 8.750 σ.α.λ. με 8,4 kg-m να είναι διαθέσιμα από τις 4.500 έως τις 8.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 9,4 kg-m στις 6.500 σ.α.λ.



Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει όλα όσα μπορείς να βρεις και στα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρίας, όπως  ABS, Traction, riding modes, προβολέα και προειδοποιητικά φλας LED, Ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου και συμπλέκτη, πρίζα 12V, ημι-ενεργητική πίσω ανάρτηση Dynamic ESA, cornering ABS, quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα, Dynamic Brake Control, Keyless Ride εκκίνηση, Headlight Pro με Προσαρμοζόμενο Προβολέα και την γνωστή μας και από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας TFT έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών με δυνατότητα διασύνδεσης.

Τα δυο νέα μοντέλα είναι φυσικά άμεσα διαθέσιμα στη BMW Motorrad Βελμάρ με το F 900 R να ξεκινάει από τα 9.240 ευρώ, ενώ το F 900 XR από τα 11.950 ευρώ και συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση. Η απόκτησή τους είναι εύκολη χάρη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE.

Το BMW ALL IN RIDE αποτελείται από τα παρακάτω στοιχεία:

1. Προνομιακοί όροι χρηματοδότησης:

Προνομιακό Σταθερό Επιτόκιο 4,3% *
Διάρκεια 3 χρόνια
Από 20% προκαταβολή

2. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών:

Ασφάλιση για όλη τη διάρκεια του προγράμματος**
Service Inclusive (3 χρόνια / 30.000 χλμ) με όφελος έως και 650 ευρώ
3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια BMW Motorrad Mobile Care
3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

3. Ελευθερία Επιλογών:
Στο τέλος του προγράμματος απομένει μία τελευταία δόση 20% - 40% που σου δίνει τη δυνατότητα 3 εναλλακτικών:
Ανταλλαγή: απόκτησε ένα νέο μοντέλο BMW ανταλλάζοντας τη μοτοσικλέτα σου με μια καινούρια στη BMW Motorrad Βελμάρ, κατόπιν συμφωνίας. 
 
Ανανέωση: Ζήτησε αναχρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού, με ευνοϊκό επιτόκιο.

Απόκτηση: Διατήρησε στην κατοχή σου τη μοτοσικλέτα σου.

*Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)
**Μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz


Τώρα μπορείς να απολαύσεις αυτή την υπηρεσία για 36 μήνες ή πιο απλά για 3 χρόνια.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE)
Μαρίνου Αντύπα 10,  
57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη       
Τ. 2310 475871
info@bmw-velmar.gr
www.bmwmotorrad-velmar.gr