Αλυσίδα D.I.D 520-110L VR46

Η υπεροχή των Ιαπωνικών αλυσίδων κίνησης μοτοσυκλέτας D.I.D αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κορυφαίοι κατασκευαστές μοτοσυκλετών όπως Ducati, Honda, KTM, Suzuki, και Yamaha επιλέγουν τα προϊόντα της ως πρώτης τοποθέτησης για τα κορυφαία sport και όχι μόνο μοντέλα τους.

Με την επίσημη ανακοίνωση της D.I.D Japan για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Valentino Rossi - τον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και μοναδικό αναβάτη ταχύτητας που έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 400 Grands Prix -  ως παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας, ξεκινάει μια νέα εποχή στις αλυσίδες κίνησης μοτοσυκλέτας.

Η αλυσίδα D.I.D 520 VR46 ξεχωρίζει καθώς σε κάποιους κρίκους της υπάρχουν χαραγμένα τα λογότυπα “46” και “VR46”.  Προέρχεται από τη σειρά VX η οποία χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Χ-RING προσφέρει έως και 41% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με αλυσίδες O-RING τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη τεχνολογία μειώνει τις τριβές και άρα την απώλεια ισχύος και χαρακτηρίζεται από κορυφαία σχέση value for money και θα ικανοποιήσει απόλυτα όσους αναζητούν υψηλές επιδόσεις αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής (εφόσον η αλυσίδα συντηρείται με τον ενδεδειγμένο τρόπο από τον χρήστη).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ

Ρωτήστε περισσότερα