LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

O Danilo Petrucci πραγματοποίησε τους καλύτερους χρόνους, στις πρώτες δοκιμές στην πίστα της Sepang.

Aρχισε η δράση στη Μαλαισία

Τρεις ομάδες CRT, IodaRacing, Forward Racing και Avintia Blusens, ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά τεστ στην πίστα της Sepang, στη Μαλαισία, με τη δράση να κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες.

 
Οι πρώτες ομάδες CRT, που άρχισαν τη δουλειά στην πίστα της Sepang, ήταν οι IodaRacing, Forward Racing και Avintia Blusens, που δοκίμασαν τις μοτοσικλέτες τους πάνω στα καινούρια ηλεκτρονικά συστήματα της Magneti Marelli. Ο Danilo Petrucci, με τη Suter BMW της IodaRacing, πράγματοποίησε 27 γύρους και τον ταχύτερο χρόνο (2:06), ενώ ο Hiroshi Aoyama με την FTR Kawasaki της Avintia, έδειξε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στο αριστερό χέρι.

Δεν έλειψαν τα προβλήματα για τη Forward Racing, καθώς τόσο ο Colin Edwards όσο και ο Claudio Corti, δεν βρήκαν έτοιμες τις μοτοσικλέτες τους, για να μπουν στην πίστα για δοκιμές! Προβλήματα με τα ηλεκτρονικά της FRT Kawasaki, αντιμετώπισε και ο έτερος αναβάτης της Avintia, Hector Barbera, εγκαταλείποντας την προσπάθειά του.  

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ