net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η κατανάλωση του μεγάλου Βurgman 650 ABS της Suzuki είναι τα 5,1 λίτρα/100 χιλιόμετρα.

Suzuki Βurgman 650 ABS

Τιμή: 10.995 ευρώ.

Στην τελευταία κατηγορία που αφορά στα scooter άνω των 400 κ.εκ. το Burgman 650 της Suzuki κάνει την έκπληξη με κατανάλωση στα 5,1 λίτρα/100 χιλιόμετρα.

Τι είναι το Suzuki Burgman 650; Τίποτα λιγότερο από την υπέρτατη λιμουζίνα στην κατηγορία των mega scooter -αλλά και πέρα από αυτή. Σε πολλά σημεία, το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό, είναι τα κορυφαία… αυτοκίνητα πολυτελείας. Η πετυχημένη συνταγή συνδυάζει την εμφάνιση και την αξιοπιστία ενός scooter για καθημερινή χρήση με τις διαστάσεις και τις ταξιδιάρικες διαθέσεις μιας touring μοτοσικλέτας, κομπλέ με την αυξημένη ασφάλεια του στάνταρ ABS. Οι καθρέπτες, όχι μόνο έχουν τα φλας ενσωματωμένα πάνω τους, αλλά διπλώνουν και ξεδιπλώνουν εν κινήσει με το απλό πάτημα ενός κουμπιού! Γερά πλαστικά, αριστοτεχνικά βαμμένα, μεγάλη και καλοραμμένη αντιολισθητική σέλα με επιπλέον μαξιλαράκι για τη στήριξη της μέσης του αναβάτη, αλλά και πλάτη στήριξης για το συνεπιβάτη. Κάτω από την αρχοντική σέλα που διαθέτει και το αμορτισέρ σαν πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου, θα βρείτε… 55 ολόκληρα λίτρα χώρο για να μεταφέρετε ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Το πάνελ των οργάνων είναι ψηφιακό (οδόμετρο, ταχύμετρο, χιλιομετρητής/ταξιδίου, καύσιμα, θερμοκρασία, ώρα), συνοδευόμενο από κάμποσες ενδεικτικές λυχνίες. Στο αριστερό γκριπ, θα βρείτε τους διακόπτες για να επιλέξετε τη μετάδοση της αρεσκείας σας, τους διακόπτες των ταχυτήτων σε περίπτωση που προτιμήσετε τον χειροκίνητο τρόπο οδήγησης, τον διακόπτη για να «κρύψετε» τους καθρέπτες, τους διακόπτες των φλας, της κόρνας της μίζας και των φαναριών, όπως επίσης και το χειριστήριο για τα θερμαινόμενα γκριπ.

Με το πρώτο άνοιγμα του γκαζιού τα κιλά του scooter εξαφανίζονται και η επιτάχυνση σε κολλάει πίσω στη σέλα. Χρειάζονται μόλις 4 δευτερόλεπτα για να ξεπεράσει τα 100 χλμ./ώρα, και συνεχίζει το ίδιο δυνατά, ξεπερνώντας και τα 190 χλμ/ώρα! Με έναν από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους δικύλινδρους κινητήρες στην κατηγορία, με συναρπαστικές επιδόσεις, με αυτοκρατορική άνεση εντός και εκτός πόλης, και με προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, το Burgman 650 αποτελεί το απαύγασμα της Suzuki, όσον αφορά στα πολυτελή scooter.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας: 4Τ, 2Κ, Υ/Ψ
Κυβισμός: 638 κ.εκ.
Ισχύς: 55/ 7000 (ίπποι/σ.α.λ.)
Ροπή: 6.3/ 5000 (kgm/σ.α.λ.)
Κατανάλωση: 5,1 λίτρα/100χλμ.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ