net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πέρα από τον αισθητικό τομέα φέρει αλλαγές στη λειτουργία των φρένων και του κινητήρα του, ενώ νέα είναι και η τιμή του.

H ισχύς 24 ίππων και η ροπή που αγγίζει τα 2,4 kgm, του χαρίζουν μια θέση στη λίστα με τα ισχυρότερα μοντέλα της κατηγορίας.

SYM Citycom 300i

Μέσα στο 2011 το Citycom υπέστη αισθητική ανανέωση καθώς και αναβάθμιση στα μηχανικά του μέρη. Πέρα από τον αισθητικό τομέα το μεσαίο GT scooter με τους μεγάλους τροχούς των 16 ιντσών φέρει αλλαγές στη λειτουργία των φρένων και του κινητήρα του, ενώ νέα είναι και η τιμή του. Ειδικότερα, η νέα ποδιά του Citycom300i προσφέρει μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια του αναβάτη διευκολύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους μεγαλόσωμους αναβάτες. Η σέλα έχει επίσης ανασχεδιαστεί με την κόκκινη ραφή να προσδίδει στο scooter μία έξτρα sport νότα στο κατά τα άλλα τουριστικό χαρακτήρα του. Κάτω από τη σέλα θα φιλοξενηθεί ένα κράνος κλειστού τύπου και αρκετά μικροπράγματα, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, υπάρχει παροχή 12V για να φορτίσετε το κινητό σας, ενώ τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη ανοίγουν εύκολα και πρωτότυπα, με το πάτημα ενός μπουτόν. Στον τομέα του κινητήρα έχει τοποθετηθεί νέος ηλεκτρονικός ψεκασμός για ακόμη μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και φυσικά καλύτερες επιδόσεις. Αυτός είναι σύγχρονος στα 262,8 κ.εκ., ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές επιδόσεις: η ισχύς 24 ίππων και η ροπή που αγγίζει τα 2,4 kgm, του χαρίζουν μια θέση στη λίστα με τα ισχυρότερα μοντέλα της κατηγορίας.

Σύγχρονο είναι και το σύστημα πέδησης, το οποίο διαθέτει δίσκο μπροστά και πίσω, καθώς και σύστημα συνδυασμένης πέδησης. Σε ικανοποιητικότατα επίπεδα κινούνται και δύο από τους πλέον νευραλγικούς τομείς, αυτοί της άνεσης και των αποθηκευτικών χώρων. Ωστόσο, φαίνεται πως το Citycom έχει ζηλέψει και κάποιους sport ανταγωνιστές του, με αποτέλεσμα να διαθέτει σφιχτές αναρτήσεις, οι οποίες όμως μπορεί να κουράσουν.

Τιμή: 3.795 ευρώ

Κινητήρας 4T, 1Κ, Y/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 262,8
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 24/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 2,4/5.500
Βάρος (κιλά) 184

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ