net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Moto Guzzi Norge 1200

Κάποιος κάποτε είχε πει ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Είναι σίγουρο βέβαια πως για να κάνεις τέτοιου είδους… διάγνωση, πρέπει να διαθέτεις χαρακτήρα! Ο οποιοσδήποτε λοιπόν ασπάζεται το παραπάνω απόφθεγμα, πρέπει να διαθέτει…χαρακτήρα. Όπως το καινούργιο Norge!

 
Η Moto Guzzi δεν είναι τυχαία εταιρεία και κατά αυτό το πρότυπο δεν είναι τυχαία ούτε τα μοντέλα της αλλά ούτε και οι ονομασίες τους. Βλέπετε, όταν έχεις αφήσει ιστορία πίσω σου τότε οι άλλοι αντιγράφουν εσένα και όχι εσύ αυτούς.

Έτσι έγινε και με την ονομασία του καινούργιου Norge η οποία αποτελεί φόρο τιμής στο επικό ταξίδι του Giuseppe Guzzi από το Mandello Del Lario στη Λαπωνία πριν περίπου 80 χρόνια, σε μία προσπάθεια του να ‘‘δοκιμάσει’’ τη καινούργια τότε GT500 με το επαναστατικό για τότε πλαίσιο το οποίο της έδινε και τουριστικές δυνατότητες.

Αν το ζητούμενο είναι να έχετε όχι απλά άλλη μία μοτοσικλέτα αλλά οπωσδήποτε μία…Moto Guzzi, τότε το Norge θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Είναι άλλωστε το μοναδικό ταξιδιάρικο αυτή τη στιγμή στη γκάμα της εταιρείας, ενώ με λίγες θυσίες και λίγη προσαρμογή δεν θα τα καταφέρει άσχημα και σε καθημερινή βάση.
Μάθετε περισσότερα στο τεύχος (02/07) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ