net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου...με το καλημέρα!

5 λόγοι πρωινού μοτο-θυμού!

Τι μπορεί να μας κάνει το πρωινό λίγο… χειρότερο, όταν παίρνουμε την μοτοσυκλέτα μας για την δουλειά μας ή για οπουδήποτε αλλού;

 
Ότι και να λέμε, το πρωινό ξύπνημα και οι… λοιπές διαδικασίες δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα για πολλούς ανθρώπους. Φυσικά, για πολλούς ανθρώπους, η μοτοσυκλέτα είναι αναπόσπαστο μέρος της πρωινής ρουτίνας τους, αφού μεταβαίνουν στις δουλειές τους ή και οπουδήποτε αλλού.
Πως όμως ένα φαινομενικά «ΟΚ» πρωινό μπορεί να αποβεί αιτία τεράστιου εκνευρισμού που πιθανόν να μας… χαλάσει και την ημέρα, ειδικά αν «δεν έχουμε πιεί ούτε καφέ», που λέει ο λόγος; Ας δούμε 5 περιπτώσεις!
  1. Έχεις ξεχάσει τα κλειδιά σου. Αρματώνεσαι, ντύνεσαι ζεστά, βάζεις τον εξοπλισμό σου και κατεβαίνεις στην μοτοσυκλέτα έτοιμος να οδηγήσεις. Και ξαφνικά… διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει τα κλειδιά σου στο σπίτι. Και ξανά μανά λοιπόν να ανεβαίνεις σκάλες για να πάρεις τα κλειδιά σου και να φύγεις… Λεπτομέρεια μεν, αφάνταστα εκνευριστική, δε!
  2.  Η μοτοσυκλέτα δεν παίρνει μπροστά: Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο εκνευριστικό, ακόμη και αν δεν βιαζόμαστε για κάπου! Πόσο μάλλον να έχεις ίσως λίγο αργήσει το πράο, να έχεις τρέξει να ετοιμαστείς σαν τον Βέγγο και ξαφνικά να διαπιστώσεις ότι… δεν πας πουθενά και ότι πρέπει να καθυστερήσεις ακόμη περισσότερο!
  3. Το λάστιχό σου έχει ξεφουσκώσει: Παρόμοια περίπτωση με την από πάνω… που ωστόσο διαφέρει στα σημεία. Και πάλι μιλάμε για ακινητοποίηση και για την ίδια πρωινή δυσφορία, που θα μας καθυστερήσει και πάλι με ότι και αν έχουμε να κάνουμε.
  4. Έχεις ξεχάσει να βάλεις βενζίνη: Ξεκινάς με την μοτοσυκλέτα σου και διαπιστώνεις ότι θέλεις βενζίνη… χθες! Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο, ειδικά αν έχεις να κάνεις μεγάλη διαδρομή, αν πρέπει να αλλάξεις το δρομολόγιό σου για να ανεφοδιαστείς ή αν δεν έχεις χρονικό περιθώριο! Πόσο μάλιστα, αν χρειάζεται να αναζητήσεις χρήματα ή κάρτα κάτω από στρώσεις ζεστού ντυσίματος…
  5. Αδιανόητο μποτιλιάρισμα: Εντάξει, γενικά εμείς οι αναβάτες αντιμετωπίζουμε την κίνηση «τσακ-μπαμ». Ωστόσο, και σε ποιον δεν έχει συμβεί να πέσει σε τόσο έντονο μποτιλιάρισμα που δεν κουνιέται… ούτε φύλλο! Και για έναν αναβάτη, αυτό είναι διπλά εκνευριστικό, καθώς αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια κατάσταση την οποία αποφεύγει κάθε μέρα, σε ακόμη πιο μεγάλη ένταση! 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ