• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Αγώνες

Αγώνες
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, Σέρρες 22/04
Μπούστας ξανά...
Διαβάστηκε από 2823 αναγνώστες
Ο Γιάννης Μπούστας, με το νέο Ducati 1098S, έθεσε νέο ρεκόρ στα χρονομετρημένα του Σαββάτου στην πίστα των Σερρών, τρελαίνοντας τα χρονόμετρα και τους θεατές με το 1’19.811!
Στην κατηγορία των Νέων Οδηγών, παρά τη συμμετοχή μόνο 19 αναβατών, λόγω του ότι 4 αναβάτες δεν πληρούσαν τους κανονισμούς, το θέαμα ήταν ικανοποιητικό, με τον Κώστα Κοντομάρο, γνωστό από το χώρο του supermotard, να απλώνει το ταλέντο του και στους αγώνες ταχύτητας. Για πέντε γύρους κρατήθηκε στην κορυφή κάνοντας μια καλή εκκίνηση, όμως υπερίσχυσαν οι Κυριάκος Αντωνίου, Γρηγοριάδης και Βάμβας. Ανάποδο σασμάν…(;) ήταν η αιτία που ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας των 125 κυβικών, Παναγιώτης Καλοπίτας, δεν εκκίνησε στον αγώνα! Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκε ο Η. Σταματάκης που πήρε τη νίκη, ενώ ακολούθησε “στενά” ο Λευτέρης Πίππος στη δεύτερη θέση και ο Στράτος Χρονόπουλος στην τρίτη με αρκετά μηχανικά προβλήματα. Μόλις 8 αγωνιζόμενους είχε η κατηγορία των 250 κυβικών αλλά πολλές ατυχίες, αφού ο προπορευόμενος Μάκης Σιφναίος, στην προσπάθειά του να σώσει τη μοτοσικλέτα του μετά από μπλοκάρισμα του πίσω φρένου, συγκρούστηκε με τον πρωτοεμφανιζόμενο Γιώργο Αδαμόπουλο, ο οποίος έπεσε και έσπασε την κλείδα του. Ο Γιώργος Κίτσος πήρε την πρώτη θέση με τον Αντρέα Παργινό να τον ακολουθεί. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως παρά το ατύχημα, ο αγώνας συνεχίστηκε για πέντε γύρους με κίτρινες σημαίες και τον τραυματία εντός πίστας, ενώ το ασθενοφόρο έμεινε στην πίστα μέχρι το τέλος του αγώνα!
Η πρωτιά “άλλαζε χέρια”…
…στην κατηγορία Super Sport με τους Σ. Συνιώρη, Α. Συνιώρη, Κ. Πολίτη, Μ. Ταγκλή και Αλέξη Παπαγεωργίου να “παίζουν” με την πρώτη θέση για αρκετούς γύρους. Τη μάχη κέρδισε ο Σάκης Συνιώρης, με τον αδερφό του να τερματίζει μερικά δέκατα πίσω του και τον Α. Γκιζίνο να παίρνει την τρίτη θέση.
Σταματάκης Ηλίας
Γιώργος Κίτσος
Σάκης Συνιώρης