LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη
Share

Παρουσίαση

Παρουσίαση
Πωλήσεις Φεβρουαρίου
Mε άνοδο σταθερή
Ο δεύτερος μήνας του 2006, έκλεισε με ικανοποιητική άνοδο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του περσινού έτους, αλλά και μικρή μείωση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2006. Πιο συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο του 2005 οι ταξινομήσεις που σημειώθηκαν ήταν 3.096, ενώ το Φεβρουάριο του 2006 ανήρθαν στις 3.705, με μια αύξηση δηλαδή της τάξης του 19,6%. Αντίστοιχα, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2006 (4.116), η μείωση ανέρχεται στο 10%. Υψηλότερα είναι λοιπόν σε σχέση πέρσι τα νούμερα του Φεβρουαρίου, και φαίνεται ότι μπορούν να συγκαλύψουν την ελαφρώς αρνητική εικόνα, που άφησε ο προηγούμενος μήνας.
Και αυτή εδώ είναι η εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας. Πόσες φορές το έχουμε πει, και πόσες θα το ξαναπούμε ακόμα. Πρώτα λοιπόν τα παπιά, με 43,8%, δεύτερα τα scooter με 25,9% και μετά τα on-off και τα street.
Η κυριαρχία της πίτας ανήκει για ακόμη μια φορά στα δίκυκλα με κινητήρες μέχρι και 149κ.εκ. Και μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να αλλάξει και αυτή η εικόνα. Δεύτερη όμως, και για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ακολουθεί μια μεγάλη κατηγορία, από 500 έως και 749κ.εκ.



περισσότερα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ