• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test μεταχειρισμένων

Test μεταχειρισμένων
Μια βόλτα στο φεγγάρι...
Συμπέρασμα
bmw, bmw hp2 - Αφιερωμένο σε αυτούς που εξακολουθούν να αναρωτιούνται ποιοι οι λόγοι να πάμε στο φεγγάρι ή να εξερευνήσουμε το διάστημα. Εμείς λέμε ότι αν δεν πιστέψουμε στη φαντασία, τότε θα πρέπει να παραδεχτούμε πως η ανθρωπότητα θα είναι για πάντα παγιδευμένη στη γήινη σφαίρα και πραγματικότητα. Η απόσταση που μας χωρίζει όμως από τους άλλους κόσμους είναι μια έννοια σχετική και το HP2 μπορεί να μας βοηθήσει να την εκμηδενίσουμε.
Ο εκκωφαντικός βρυχηθμός του πυραύλου ακούστηκε χιλιόμετρα μακριά. Ήταν από τους φοβερότερους θορύβους που είχε δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος.
Όμως, παρά την αισιοδοξία που άφηνε να "περάσει" στα βιβλία του, ο Βερν φαίνεται ότι ενδόμυχα φοβόταν και αυτός τις αρνητικές επιπτώσεις της τεχνολογικής προόδου. Σε μια άγνωστη νουβέλα του, "Το Παρίσι στον 20ο αιώνα", που ανακαλύφθηκε μόλις το 1989, συγγράφονται μερικές από τις πιο θλιβερές προβλέψεις του, όσον αφορά στις κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις της τεχνολογίας. Η δημοσίευση του έργου δεν έγινε ποτέ, επειδή ο εκδότης του θεώρησε ότι ο μέσος αναγνώστης δεν θα δεχόταν τις δυσάρεστες σκέψεις του συγγραφέα.Μια έκφραση, λοιπόν, της ανθρώπινης ματαιοδοξίας ή άλλο ένα λαμπρό άλμα τεχνολογικής προόδου το έργο του Βαυαρού δημιουργού; Κάτι που πραγματικά έλειπε από τον κόσμο τον δύο τροχών ή μια νέα ανάγκη που μόλις μας δημιούργησε η εμπορευματοποιημένη βιομηχανία μοτοσικλετών; Εμείς θα απαντήσουμε με μια άλλη ρήση του Βέρν η οποία τεριάζει στο HP2. "Για ό,τι ένας άνθρωπος μπορεί να φανταστεί, θα βρεθούν πολλοί που θα μπορέσουν να το πραγματοποιήσουν". Και αν το κόστος της πτήσης με το HP2 σας φαίνεται υπέρογκο (που είναι), σκεφτείτε και κάτι άλλο. Πόσοι από εμάς, εν τέλει, πιστέψαμε άραγε ότι κάποτε θα μας δινόταν η ευκαιρία να πετάξουμε στο διάστημα;

 
 BMW HP2
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Τα "Εκπληκτικά Ταξίδια"
Οδηγώντας
Αναρτήσεις
Lift off!
Φρένα
Συμπέρασμα